През 2005 г. принц Чарлз се жени за своята избраница

...
През 2005 г. принц Чарлз се жени за своята избраница
Коментари Харесай

Двама срещу света: Камила за малко да не се омъжи за Чарлз

През 2005 година принц Чарлз се дами за своята годеница Камила Паркър Боулс. Влюбените се сблъскаха със обилни компликации, преди да узаконят връзката си.

Както се оказа, дълго чаканата женитба не можеше да се състои, защото сватбената гала беше на ръба на колапса. Причината за това беше влошеното здраве на булката.

Преди огромното събитие Камила се разболя от синузит.

" Тя беше в действителност болна, а също по този начин и нервна. Тя безусловно не можеше да стане от леглото ", споделя другарка на двойката Лусия Санта Круз в изявление за Vanity Fair.

Бъдещата брачна половинка на принц Чарлз тогава беше подкрепена от сестра си Анабел Елиът. Според източници, тя е тази, която се заема да реши всички проблеми с подготовката за церемонията и оказва помощ на сестра си да се възвърне.

В резултат на това Камила съумя да преодолее заболяването и сватбата въпреки всичко се състоя.

Много преди да подписа брак с принца на Уелс, Камила или още херцогинята на Корнуол, има връзка с него. Именно тя се смята за главната причина за краха на брака на Чарлз с принцеса Даяна.

През 2005 година Чарлз и Камила подписват брак. За годежа им излиза наяве през февруари същата година, а сватбената гала би трябвало да се състои на 8 април.

На 4 април обаче се появява изказване, че сватбата се отсрочва с ден, защото принцът на Уелс ще участва на погребението на папа Йоан Павел II.

Свидетели на брака са децата на Камила, защото родителите и на двамата младоженци отхвърлят да участват.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР