През 2004 година Audi представи така нареченият Singleframe Grill дизайн

...
През 2004 година Audi представи така нареченият Singleframe Grill дизайн
Коментари Харесай

Audi ще запази традиционните предни решетки, въпреки електрическото бъдеще

През 2004 година Audi показа по този начин нареченият Singleframe Grill дизайн с огромна решетка в предната част, който към този момент близо 20 години участва в безусловно всеки нов модел на марката. Представен с фейслифта на Audi A8 D3, новият дизайнерски език е едно от най-разпознаваемите неща при колите на немския производител.
 Audi ще резервира обичайните предни решетки, макар електрическото бъдеще

Ползата от огромната предна решетка при моторите с вътрешно горене е ясна, а точно по-лесно изстудяване и нахлуване на повече въздух. При електрическите автомобили обаче, потребността от подобен поток на въздух не е нужна по разбираеми аргументи, само че пък електрическите автомобили на Audi остават с такива решетки в предната част, въпреки и не изключително функционални.

 Audi ще резервира обичайните предни решетки, макар електрическото бъдеще

Оказва се, че макар проектите за електрификация на „ четирите кръга “, тези подправени решетки ще останат и при новите модели, като това бе декларирано от дизайнерския екип на марката в изявление пред Motor Trend. Именно поради своята известност, решетката ще продължи да съществува, като по този метод потребителите елементарно ще могат да разграничават моделите на Audi от тези на други производители.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР