През 2004 г. германецът нападнал и намушкал с нож своя

...
През 2004 г. германецът нападнал и намушкал с нож своя
Коментари Харесай

Убиецът на българката и сина й клал съседка и през 2004 г.

През 2004 година германецът нападнал и намушкал с нож своя съседка и бил наказан на 8 години "лишаване от независимост ", написа в. "Вестфален Блат ".

Телата на 24-годишната Хатидже Байрям и 6-годишният й наследник Ахмет бяха открити в понеделник вечерта в жилището на хазяина им Тюнерман. Майката и детето са били намушкани неведнъж с нож . Жилищната кооперация, в която е осъществено двойното ликвидиране се намира в централен квартал на 75-хилядния град Детмолд.

След двойното ликвидиране 53-годишният Томас Тюнерман е избягал и се укрива. Обявен е за общонационално търсене, а по случая работи екип от 16 следователи. Те към момента обясняват по какъв начин и за какво 24-годишната майка и 6-годищният й наследник са се озовали в жилището на хазяина си. Хатидже и Ахмет са живели на първия етаж в кооперацията, а жилището на Тюнерман е на последния. Не е ясна и повода за двойното ликвидиране.

Хатидже Байрям пристигнала в Германия през октомври 2016 година, а през последните 6 месеца работила като чистачка в мебелен магазин, написа Öztürk.de. Собственикът на магазина Мустафа Йълмаз споделя, че Хатидже е била доста съзнателна и споделяла с него всичко. Когато в понеделник дамата не се появила на работа, братът на Йълмаз отишъл до жилището й. Същевременно работодателят на българката се обадил в учебното заведение, в което ходел 6-годишният Ахмет и схванал, че детето не е било в клас.

Тогава братята подали сигнал в полицията. Когато криминалистите отворили жилището на Хатидже, те разкрили лампите светнати, а тв приемникът работещ. След това били открити кървави следи в мазето. Накрая разкрили телата на майката и момченцето в жилището на Тюнерман.

"Според служителите на реда телата са били преместени. Имало кървави следи по стълбите. И никой нищо не е видял. Толкова ли е на ниска цена човешкият живот ", пита Мустафа Йълмаз.

Германската полиция приканва всички, които са видели или знаят местонахождението на Томас Тюнерман да се обадят в полицията в Детмолд на телефон 05231/609-0 или в полицията в Билефелд на телефон 0521/545-0.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР