През 2004 г. Бенчо Бенчев още нямаше Ролс - Ройс.

...
През 2004 г. Бенчо Бенчев още нямаше Ролс - Ройс.
Коментари Харесай

Как Бенчо Бенчев направи първия си милион

През 2004 година Бенчо Бенчев още нямаше Ролс - Ройс. Само прогимназия в бургаския квартал "Меден рудник ", която се вижда от километри. Историята е дълга, само че и поучителна. И най-важното -- занимателна.

Това написа в профила си във Facebook Пламен Даракчиев.

Запазвам си правото да я опиша при първи комфортен случай. Докато чакате ще ви кажа в резюме по какъв начин Бенчо Бенчев е направил първия милион. За да не мислите, че единствено с куфарчетата на Луканов е ставала работата.

Един ден през далечната 1990 г, тогавашния общоприет шеф на ЕООД "Зърно " и народен представител от Българска социалистическа партия във Велико народно събрание Любомир Драганов вика си при себе си Бенчо- Казва му -- по този начин и по този начин, с татко ти сме остарели другари, наше момче си, не можем да те оставим по този начин на улицата. Сетне му изискал банковата сметка, превел му едни пари на държавното обединяване и го пратил с тях да изкупува зърно по селата. Бенчо обиколил текезетата, събрал жито за един транспортен съд, от обединяването му дали дестинацията в чужбина и съответния търговски сътрудник. Корабът доставил житото наред и Бенчо получил тутакси първия си милион.

Без едни стотина хиляди лв., който той ми се закле, че е върнал на ЕООД "Зърно ". И да ви кажа -- имам вяра му. И на мен да ми дадат 100 хиляди, с цел да изкупя съответните количества, както и компанията, която чака в съответната страна, и аз откакто си прибера милиона, ще върна 100 хиляди на страната. Както виждате схемата е била печеливша. И, несъмнено,по това време страната е била цялостна с бенчовци.

И да ви кажа, бенчовците занапред ще има да се разграничават от Корнелия. Гергов повлече крайник, Бенчо Бенчев го последва, повярвайте ми ще има още. И то доста.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР