През 2003 година BMW представи легендарното М3 CSL на базата

...
През 2003 година BMW представи легендарното М3 CSL на базата
Коментари Харесай

BMW M3 CSL само за ценители

През 2003 година BMW показа именитото М3 CSL въз основата на М3 Е46, а доскоро повече от седмица, немска компания показа неговия самобитен правоприемник с означението M4 CSL. Третият модел в историята на BMW, който носи трибуквеното редуциране ще бъде създадена в тираж от 1000 екземпляра за целия свят и е основана на двувратото М4 Competition.

За страдание на почитателите на четирите порти и М3, то няма да получи специфична версия или най-малко от BMW не са оповестили сходно нещо все още. Това, обаче, не ни попречи да впрегнем компютърните си умения и да ви покажем по какъв начин би изглеждал сходен план, взимайки под внимание всички разлики сред М4 CSL и М4.



Новото М3 CSL получава изменена предна решетка, спомагателен сплитер в долната част на бронята и фарове със характерни жълтеникави дневни светлини. Праговете и добавката на задната ризница също са нови, а джантите в размер от 21 цола начело и 22 цола откъм гърба са обути в гуми Michelin Pilot Sport Cup 2R.
`BMW

Под капака на M3 CSL работи 3.0-литров бензинов мотор, прочут ни от общоприетия модел, само че с увеличена мощ от 543 конски сили и оптимален въртящ миг от 649 нютон метра. Те са налични сред 2750 и 5950 оборота и се предават само към задните гуми. Осемстепенната трансмисия е усъвършенствана за модела и предлага напълно машинален режим без автоматизирана промяна на предавките.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР