През 1990-те години той е заместник-председател на парламента. Впоследствие обаче

...
През 1990-те години той е заместник-председател на парламента. Впоследствие обаче
Коментари Харесай

Националистът Сергей Бабурин се изправя срещу Путин

През 1990-те години той е заместник-председател на Народното събрание. Впоследствие обаче известният реакционер остава в сянка .

Бабурин е ръководител на националноконсервативната партия "Руски обществен съюз ". Той става прочут в политиката като деен член на опозицията против Борис Елцин при започване на 90-те години.

Проф. д.ю.н. Сергей Бабурин е учен на МСА – президент на Международната славянска академия за просвета, обучение, изкуство и просвета, президент на Асоциацията на юридическите вузове, заслужил деятел на науките на Руската Федерация (Русия).

Няколко пъти е бил народен представител в Държавната Дума на Русия, два пъти е бил неин заместник-председател. 10 години е ректор на Руския държавен търговско-икономически университет.

Сергей Бабурин е женен и има четирима сина.

Сергей Бабурин пред Dir.bg: България и огромната политика

Сергей Бабурин е за модернизацията на обществото, промяна на съществуващата политическа система и промени в конституцията.

Избирателната стратегия на Бабурин включва въпроси по отношение на нуждата от оставката на "неолибералното " държавно управление на Медведев, развиването на обществената отговорност на страната и контрола на миграцията.

Последните дни Бабурин вкара България в новините, защото по незнайни аргументи е бил поканен на приема по случай националния ни празник в посолството в Москва. Първи канал го сподели в репортаж, в който приказва за "дружбата от епохи за епохи сред двата народа ".

Сергей Бабурин е оценен като пуснат от Кремъл претендент, който да смъкна резултата на комунистическия Павел Грудинин. Според социолози едвам 0,5% от електората ще гласоподават за него.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР