През 1989 година Volkswagen се заема с интересен проект на

...
През 1989 година Volkswagen се заема с интересен проект на
Коментари Харесай

Така би изглеждал Golf Country през 2023-та

През 1989 година Volkswagen се заема с забавен план въз основата на второто потомство на Golf, който носи името Country. Хечбекът, който през 1985 година за първи път получава задвижване на четирите колела, тогава може да се похвали с още доработки, които включват по-високо окачване, спомагателна отбрана за долната част на купето, разнообразни гуми и джанти, както и спомагателна аварийна гума на задния похлупак, написа Факти.бг.

От специфичната трансформация са направени едвам 7735 броя, а в наши дни цената на непокътнатите модели доближава съществени петцифрени суми.

 Така би изглеждал Golf Country през 2023-та - 2

За страдание на почитателите на Country, модификацията не продължава живота си след ерата на „ двойката “ или най-малко не с формалната поддръжка на Volkswagen. За сметка на това няколко външни компании вършат сходни планове, а в този момент на тунинг сцената се появи още един подобен, дело на известния офроуд бранд Delta.

 Така би изглеждал Golf Country през 2023-та - 3

За задачата от Delta са употребявали най-мощната трансформация на Golf с означението R, която разчита на 2.0-литров бензинов мотор с мощ от 320 конски сили и задвижване на четирите колела. Промените по колата включват слагането на по-високо с 80мм окачване, както и нови 18-цолови джанти с гуми за тиня. Пакетът включва още и спомагателна отбрана за долната част на купето, спомагателни светлини, както и спомагателен багажник на тавана.

 Така би изглеждал Golf Country през 2023-та - 4

Към момента планът към момента е на равнище концепт, само че в случай че компанията откри 25 клиента, които да платят към 35 хиляди евро, с цел да доработят своите Golf-ове, то планът ще премине в серия. Това ще отнеме сред шест и девет месеца, споделят от Delta.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР