През 1988 г. в една от съветските военни части, базирана

...
През 1988 г. в една от съветските военни части, базирана
Коментари Харесай

Съветски войници видели динозаври в Монголия?

През 1988 година в една от руските военни елементи, основана на територията на Монголия, поражда изключителна обстановка. Войник на незабавната работа Григорий Г, до момента в който е на дежурство, ненадейно открива огън от картечница. Ще изясним, че караул може да употребява оръжия, само че единствено в краен случай и, както се майтапят самите бойци, „ единствено с цел да ревизира проверяващия “.

В този случай боецът не уцелил никого и обяснил изстрелите с обстоятелството, че е бил атакуван... от динозавър, от който трябвало да се пази с картечницата. Странно, нали? Точно това разбрали членовете на комисията, която разследвала случая, и по тази причина военнослужещият бил незабавно изпратен за инспекция за психическото му положение.

Вероятно тази незабавна обстановка би била наред потулена, сходно на доста други, изключително в Монголия. Но други военнослужещи от този отряд почнали да виждат динозаври, освен бойци, само че и офицери.



Ясно е, че висшето командване подозира, че не би могло да стане без потреблението на психотропни оръжия. Все още не са почнали да откриват кой и за какво, само че за всеки случай изпратили в частта опитния психолог В. Т. Бурлачук. Този експерт бил изправен пред обстоятелството, че няма отклонения в душeвността на чиновниците на тази злополучна част. Тогава какво е това? Лекарят дълго време си блискал главата, провеждал всевъзможни опити, до момента в който един ден... не видял динозавър.

Бурлачук обаче също не можеше да признае себе си за жертва, това заплашвало да постави завършек на репутацията му и на военната кариера като цяло. И по този начин било открито много комфортно пояснение. Точно преди „ появяването на динозаврите “ на територията на военното отделение е продънен артезиански бунар. „ Опитният “ доктор заключил, че споменът за предишното, когато динозаври бродят на тази територия, е непокътнат. Така по някакъв метод са били основани, явно, мистериозни хроно-миражи.

Военното отделение още веднъж бе трансферирано към консумация на вносна вода - и виденията на динозаврите незабавно престанали. Вярно, както се оказало по-късно, това било единствено в отчетите, само че чиновниците на звеното към този момент били толкоз изтощени от инспекторите, които ставали от ден на ден и повече, че с наслада се съгласили с причините на Бурлачук (в края на краищата няма действителна заплаха от динозаврите.

Носели се клюки, че по-късно умно решение „ нахлуването “ на динозаврите в частта освен не стопира, само че даже се ускорява, с течение на времето тук бойци даже почнали да изчезват по тайнствен метод. Но тогава Съюз на съветските социалистически републики просто се разпаднал, частта била разпусната и по тази причина аномалната зона в Монголия към този момент не интересувала никого: нито военните, нито учените, нито даже почитателите на паранормални феномени, които по това време не са били нито в Русия, нито в Монголия.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР