През 1982-ра с двата гола срещу Ливърпул Стойчо Младенов се

...
През 1982-ра с двата гола срещу Ливърпул Стойчо Младенов се
Коментари Харесай

Сгромолясването на Екзекутора

През 1982-ра с двата гола против Ливърпул Стойчо Младенов се трансформира в един от най-обичаните футболисти на ЦСКА. А с купите през 2003-та и 2008-а като треньор затвърди именития си статут на " Армията ". Някои дори бяха склонни да го канонизират и когато погледнеха към него, леко присвиваха очи, заслепени от блясъка на ореола му.

Привържениците на Младенов бяха толкоз ревностни в поддръжката си към него и по този начин неразделно го следваха и боготворяха, че в един миг култът им стартира да прилича фракция, като избрана група бе склонна да сложи него над четирите свещени букви.

Прощаваха му всичко - отпаданията от Зимбру, Мура и Симитли, неустойките, дезертьорството след изгубения лиценз през 2008-а, трансферната му политика, която за не малко хора е една от аргументите за банкрута през 2016-а... Фалит, който даде почва за появяването на още един клуб с сходно име. И точно с този клуб отиде на договаряния Младенов след следващото му овакантяване от Борисовата градина. Анонсите сочат, че е реализирана сделка и той ще заеме доста висок пост на място, по което единствено преди няколко месеца хвърляше огън и жупел. Дали ще се случи или не, към този момент няма значение. Стойчо Младенов записа огромна излагация със самото чуване на офертата. Той се изплю в лицата на всички тези, които го боготворяха и му имаха вяра. Направи го в навечерието на домакинския мач с Базел, който може да е решителен за цялата акция на ЦСКА. Явно това бе най-подходящото време Екзекутора да бъде щракнат пред офиса на индивида, с който договаря.

Съществуват ли морални полезности за Младенов, или той е подготвен да се завърти като фурнаджийска лопата единствено и единствено офертата да го задоволява?!

Хубаво, несъгласен е с аматьорското ръководство на ЦСКА, по този начин както и доста от почитателите, само че това ли е методът да изразиш митинга си? Нима проведените последователи от бранш Г се появиха в Бистрица. Не, просто бойкотират, до момента в който не видят смяна. А какви ги прави Стойчо...
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР