През 1972 г. спортната кола Porsche 911 Carrera RS 2.7

...
През 1972 г. спортната кола Porsche 911 Carrera RS 2.7
Коментари Харесай

Puma посвети ексклузивни маратонки на класическо Porsche

През 1972 година спортната кола Porsche 911 Carrera RS 2.7 бе показана премиерно в Salon de l'Automobile. Моделът беше първата Carrera в историята на спортната кола 911 и в началото беше планувано да се създаде в лимитирана серия от 500 бройки, тъкмо толкоз, колкото са нужни с цел да хомологира спортния модел от Група 4. В резултат на това точно този модел се трансформира в едно от най-емблематичните Porsche-та в историята.

Характерните черти на 911 Carrera RS 2.7 са спойлер, прочут като " патешка опашка ", и двуцветен цвят на каросерията, в който главният цвят е допълнен от контрастни акценти. И в случай че спойлерът няма по какъв начин да бъде интегриран в маратонките, то точно цветовата скица на спортната кола се трансформира в главната характерност на Puma x Porsche Suede RS 2.7 Limited Edition.

Сега, в годината на 50-ия празник на известния състезателен автомобил, немската компания за спортни обувки реши да направи особено издание, основано на известния модел Puma Suede - пуснат в издание от 307 чифта в чест на стартовия номер на олимпийския състезател Томи Смит. А новият план събира два емблематични продукта от Porsche и Puma.

Маратонките се оферират в 10 цветови комбинации, всяка въодушевена от 911 Carrera RS 2.7 – оранжево/черно и Grand Prix бяло/черно ще се оферират надлежно единствено в Нидерландия и Япония - Puma x Porsche Suede RS 2.7 Limited Edition ще излезе на пазара също в лимитирано издание от 500 чифта от всеки цвят.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР