През 1957 г., когато е направен този прословут пикантен кадър,

...
През 1957 г., когато е направен този прословут пикантен кадър,
Коментари Харесай

Когато Джейн срещна София

През 1957 година, когато е изработен този прославен лют кадър, Джейн Мансфийлд и София Лорен са надлежно на 24 и 23 години. И двете са измежду богините на холивудския Олимп от 50 -те – десетилетие, останало в историята като Златната ера на Холивуд. Големият въпрос обаче е за какво точно София Лорен, известна с обилните си форми, хвърля наситения с толкоз женска ревнивост взор към деколтето на русокоската. Ето предисторията:

Филмовият колос „ Парамаунт “ дава огромно празненство в чест на новата си звезда София Лорен. Идеята е точно Лорен да е кралицата на празненството с южняшката си хубост и смуглия си искра и това е тъкмо по този начин досега, в който в залата не влиза американската фантазия Джейн Мансфийлд, платиненоруса и което е по-опасното – с деколте, надълбоко като Марианската котловина. Задава се борба.
През 2014 година София Лорен за първи път проговаря за популярната снимка, като декларира, че е чувствала тъкмо това, което всички си мислят, че е чувствала.

„ Джейн Мансфийлд пристигна последна и се запъти непосредствено към моята маса. Знаеше, че всички нея гледат. И аз я гледах. Гледах зърната й, тъй като се опасявах, че ще паднат в чинията. Цялата й рокля заплашваше всеки миг да се взриви и плътта й да се разлее върху масата “ – споделя Лорен.

Италианката признава, че доста пъти са й поднасяли за подпис тъкмо тази фотография, само че тя постоянно е отказвала, тъй като не е желала да се разпознава с историята й. „ Пък и от почитание към Джейн, която от дълго време не е измежду нас “ – прибавя актрисата.

Точно 10 години след въпросния бал – през 1967 година – Джейн Мансфийлд умира в тежка злополука. Колата й е смачкана до неразбираемост. На задната седалка са три от общо петте й деца, които обаче като по знамение се разминават без никакви контузии.
Източник: eva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР