През 19-ти век не е имало приложения за бързи запознанства,

...
През 19-ти век не е имало приложения за бързи запознанства,
Коментари Харесай

Как да си намериш жена през 19-ти век? Прочетете обявата, която разсмя света

През 19-ти век не е имало приложения за бързи запознанства, не е имало и обществени мрежи, само че въпреки всичко хората са успявали да открият своята половинка. Тогава единственото най-близко нещо до актуалните уеб сайтове и най-хубавият късмет за ергените да срещнат своята мечтана жена, са били обявите във вестниците, които младите мъже са пускали, в търсене на брачна половинка.

Днес ще ви покажем какво е значело да си многообещаващ ерген през 1865 година. Днес, през 2020 ни се желае да можем да се върнем обратно във времето и да си вземем по един подобен ерген назад в сегашното при нас.

Времената тогава са били много по-простички, което значи, че и хората са имали по-прости потребности. Ако някой тогава е имал земя, порядъчен дом и агрокултури, то животът му е бил общо взето организиран. Един 18-годишен ерген от щата Мейн има всичко това плюс "чифт хубави зъби " - безспорната фантазия!

Той взема решение да пусне публикация във вестника в търсене на брачна половинка и писмото му набра голяма известност в последните дни, откакто някой го е разкрил в остарял списък. Прочетете целият текст на писмото му и се позабавлявайте на тогавашните полезности. Бихте ли си взели подобен брачен партньор?

"Аз съм на 18 години, имам страхотни зъби, имам вяра в Анди Джонсън, в американския байрак и 4-ти юли. Попътувал съм много из моя щат, почистих 18 акра земя предходната година, засадих 10 от тях изцяло. Елдата ми е от най-високо качество, а овеса и картофите ми нямат равни. Притежавам 9 овце, 2-годишен бик и 2 крави. Също по този начин имам къща и обор. Искам да се оженя. Искам да закупувам самун и масло, поли с кринолини и всевъзможни дрънкулки за дамата, с която ще прекарам целия си живот. Това е най-важното за мен, само че не знам по какъв начин да го реализира. "

Бихме споделили, че това е най-сладкото и откровено писмо, което сме прочитали в последно време!

За още потребни и практични публикации харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР