Прея е пеперудата в Маскираният певец. Тъмнокожата изпълнителка изви глас

...
Прея е пеперудата в Маскираният певец. Тъмнокожата изпълнителка изви глас
Коментари Харесай

Разгадаха още участници в Маскираният певец!

 Прея е пеперудата в " Маскираният артист ". Тъмнокожата изпълнителка изви глас предходната седмица на сцената на първия сезон на шоуто, а детективите на формата бързо я разкриха. Смуглата изпълнителка бе покрита от глава до пети, с цел да не се вижда тъмната й кожа. И макар опитите си да заблуди журито, тайната бързо бе разгадана.

Няколко улики във видеото дадоха убеденост на журито, че това е младата звезда. Пеперудата споделя в клипа си, че е вманиачен почитател на Майкъл Джордан, родена е през 1994 година и е имала мъчно детство. И трите неща се припокриват с облика на Прея, която е добре позната с тежката си житейска история.

Друга огромна мистерия бе Шотландеца. Зрителите обаче са уверени, че плътния бас и съвършеното театрално държание разкриват самоличността на оперния певец Юлиян Константинов. Пак от видеото излиза наяве, че Шотландеца е посетил доста влиятелни места по света, роден е през 1966 година и показва забележителни певчески качества.

Именно последното наклони везните, че Константинов е зад маската, написа " България през днешния ден ". Най-труден за разгадаване бе обликът на Звездата. Въпреки това някои от уликите разкриват, че това е човек, който обича Япония, роден е край река и си пада по японската просвета. Смята се, че зад маската може да е Бате Енчо, който е разпален обожател на японската просвета, а също така е роден край Русе.

Голямата изненада на вечерта обаче се оказа Гарванът. Всички смятаха, че зад маската се крие мъж, само че за всеобща изненада гласът се оказа женски. Разкриването на самоличността му също не се оказа изключително мъчно по-късно.

Клипът край морето издаде, че героинята в шоуто е родена край вода — а точно море, има доста върхове и спадове в кариерата и има благ глас. Зрителите бяха уверени, че става дума точно за Деси Добрева. Изпълнителката е родена във Варна, бе на върха на славата в " Шоуто на Слави ", по-късно се наложи много години да се пробва да се издигне назад нагоре, до момента в който кариерата й още веднъж не стартира да се развива сполучливо.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР