Превземането от Украйна на град в рамките на територията на

...
Превземането от Украйна на град в рамките на територията на
Коментари Харесай

Столтенберг: Напредъкът на Украйна в Лиман показва, че тя може да отблъсне руските сили

Превземането от Украйна на град в границите на територията на оповестената от съветския президент Владимир Путин анексия демонстрира, че украинците реализират прогрес и са в положение да отхвърлен съветските сили, съобщи генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг в изявление за Ен Би Си.

" Видяхме, че те съумяха да завладяват нов град, Лиман, и това демонстрира, че украинците реализират прогрес, че са в положение да отхвърлен съветските сили с помощта на смелостта, на храбростта, на уменията си, само че несъмнено и на модерните оръжия, които им дават Съединени американски щати и други съдружници ", сподели Столтенберг в предаването " Среща с пресата " на Ен Би Си.

Най-добрият метод да се противодейства на оповестеното от Русия анексиране на части от Украйна е да продължим да поддържаме държавното управление в Киев, добави генералният секретар на НАТО.

Запитан за молбата на Украйна за ускорено участие в западния защитителен съюз, Столтенберг съобщи, че " всяко решение за участие би трябвало да бъде взето с консенсус, всички 30 съдружници би трябвало да са съгласни за взимането на такова решение ", заяви Ройтерс.

НАТО поддържа следствието на очевидния бойкот на съветските газопроводи " Северен поток " 1 и 2, които минават от Русия към Европа по дъното на Балтийско море, съобщи ръководителят на НАТО.

Едновременно с това той насочи предизвестие: " Всяко съзнателно нахлуване против сериозна инфраструктура на НАТО ще бъде посрещнато с корав и обединен отговор ".

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР