превзема сърцата на феновете в родината си, а славата ѝ

...
превзема сърцата на феновете в родината си, а славата ѝ
Коментари Харесай

Секси италианка събра очите на футболните фенове

превзема сърцата на почитателите в родината си, а славата ѝ стартира да се носи и оттатък Ботуша. Тя се споделя, играе за Венеция и е почтена съперничка на Ана Мария Маркович от Грасхопър, която минава за най-красивата футболистка. Сега обаче ценителите са раздвоени, тъй като брюнетката от Серия Б не отстъпва по нищо, написа telegraph.bg.

носи №90 и играе като крило. Наред с футбола, е обожател на литературата. Обича да цитира Данте Алигиери, което проличава и в Инстаграм. Там показва себе си с фрагмент от „ Рай “, третата част на „ Божествена комедия “ - „ Любовта движи слънцето и другите звезди “.

Нейната първа обич е футболът. Запалила се от татко си и двамата си братя, с които ритала в двора.

Футболът е непрекъсната тематика и вкъщи, защото нейният обичан мъж също е отдаден на играта. Андреа Милиорини е на 34, с 5 години по-голям от, и играе в Лавело в Серия Д. Върхът в кариерата му е присъединяване в Серия Б с екипа на СПАЛ. Той обаче не може да се мери по известност с и има скромните 2000 почитатели. Тя пък е с съвсем 52 000 и сигурно ще натрупа още, откакто водещи медии освен в Италия посветиха материали на нея.

има и огромно сърце и в цялостното си с задължения всекидневие намира време и да оказва помощ на хората с увреждания, изпълнявайки ролята на обществен служащ.

ОЩЕ СНИМКИ НА ЧЕНТАСО -
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР