Превръщането на автомобил с ДВГ в изцяло електрически автомобил за

...
Превръщането на автомобил с ДВГ в изцяло електрически автомобил за
Коментари Харесай

Тази компания може да превърне вашият автомобил с ДВГ в електромобил само за един ден

Превръщането на автомобил с ДВГ в напълно електромобил за 24 часа звучи нереално, само че тъкмо това твърди, че може немският стартъп e-REVOLT. Обикновено този развой по видоизменение лишава седмици, само че дизайнът на батерията и работният развой на e-REVOLT вършат гражданска война в тази област.

С време за превръщане от единствено един ден, e-REVOLT лимитира прибавянето на 30 тона CO₂ във въздуха, обезпечава електрически пробег от 250 километра и 100-процентово застрахователно покритие след цялата процедура по видоизменение.

„ Нашата технология ви разрешава да надградите съществуващия си автомобил с ДВГ до напълно електромобил на фантазиите. Вашият осъвременен автомобил ще бъде с електрическа батерия, изцяло обвързван и оборудван с най-съвременни цифрови интерфейси. “

пише на уеб страницата на компанията Щефан Селшоп – основен изпълнителен шеф на e-Revolt

Компанията има вяра в повторното потребление на материалите при модернизацията и преустройството на колите, което води до по-устойчив и ресурсно ефикасен метод към превоза.

„ Производството на нови коли освен генерира обилни излъчвания на парникови газове, само че и изчерпва редица скъпи запаси. Въздействието върху околната среда е огромно – от добива на редки минерали до изсичането на гори за минни действия. “

споделят от компанията

Как минава процесът по видоизменение

Екипът първо прави онлайн инспекция и физическа ревизия на положението на транспортното средство, с цел да удостовери, че то дава отговор на изискванията за видоизменение. След това следва подробно премахване на остарелия мотор и непотребните съставни елементи. Тези елементи се употребяват наново или се рециклират по виновен метод, като се предизвиква кръговата стопанска система и се свеждат до най-малко отпадъците.

Всички нужни съставни елементи за процеса се доставят в партньорската работилница на e-REVOLT. След това e-REVOLT заменя мотора с вътрешно горене с рама, проектирана да употребява съществуващите точки на мотора.

Модернизацията на автомобила значи и привеждането му в модерно цифрово положение. Новата инфотеймънт система, която се прибавя в него дава на пасажерите цялостен достъп до функционалностите на електрическия автомобил, като да вземем за пример оставащия пробег и контрола на зареждането на батерията.

След процеса на видоизменение самостоятелна организация прави дефинитивна инспекция на качеството, с цел да подсигурява спазването на законовите разпореждания и най-високите стандарти за сигурност.

Накрая модифицираното транспортно средство към този момент изцяло цифровизирано и електрическо, е готово за втория си живот единствено след един ден!

В устрема за ограничение на излъчванията на CO₂, електрическите автомобили са основни играчи, само че с цел да се направи същинска гражданска война в тази област е належащо да се обезпечи устойчиво наличие на електрически автомобили в по-широкия автопарк – нещо което несъмнено не се случва в България.

Ключът се крие в трансформирането на съществуващите автопаркове в електрически аналози, което отключва мощен механизъм за ускорено приемане на електрическите транспортни средства.

Според Международната организация по енергетика, през 2022 година по пътищата са се движили над 26 милиона електрически автомобила, което съставлява 60-процентно нарастване по отношение на 2021 година и над 5 пъти повече от 2018 година.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР