Превръща телевизора в център за мултимедийно развлечение с филми, игри,

...
Превръща телевизора в център за мултимедийно развлечение с филми, игри,
Коментари Харесай

MX10 Smart TV Box – решение за домашно кино с 4К UHD

Превръща тв приемника в център за мултимедийно забавление с филми, игри, видео, музика и всевъзможни Android приложения

MX10 Smart TV Box се доставя с отдалечено, само че може да се употребява също с мишка и клавиатура

Мини компютрите, употребявани като допълнение към тв приемника, с цел да разширят неговите благоприятни условия, не престават да са настоящ артикул. Въпреки сериозния прогрес в развиването на тв приемниците, тези компактни устройства постоянно се оказват по-удобни за достъп до интернет наличието, а също така са способни изцяло да преобразят по-старите тв приемници.

Цените на ТВ приставките са изцяло търпими, поради опциите, които оферират. MX10 Smart TV Box , да вземем за пример, коства €34,18 в онлайн магазина Cafago, като в същото време идва с продуктивен хардуер и настояща операционна система Adnroid 9.0 за постоянна и усъвършенствана работа.

MX10 Smart TV Box разчита на продуктивен хардуер и операционна система Adnroid 9.0

Това устройство се свързва, от една страна, към HDMI порт на тв приемника или LCD, а от друга – към домашната мрежа за интернет (жично или безжично) и трансформира огромния екран в център за мултимедийно забавление с филми, игри, видео, музика и всевъзможни Android приложения, освен това с най-високо качество.

Под капака на MX10 Smart TV Box работи сериозен хардуер. Четириядреният 64-битов процесор RK3228 Cortex-A53 е допълнен от графичен блок Mali-450 GPU, 2GB оперативна памет DDR3 и 16GB непрекъсната флаш памет eMMC. Устройството е способно да възпроизвежда 4K видео с декодиране H.265, H.264 и VP9 и поддържа напреднали видео технологии като HDR 10.

MX10 Smart TV Box разполага със актуален HD 2.0a интерфейс, както и с AV излаз

Поддръжката на хардуерно 4K UHD видео декодиране обезпечава безпрепятствено възпроизвеждане на филми с най-висока резолюция (ако и тв приемникът поддържа такава). На процедура ще се сдобиете с 4К домашно кино, с опция да гледате филм във всеки формат, с помощта на H.265 и VP9 декодирането (устройството има също интерфейс HD 2.0a за 4k@60Hz).

MX10 Smart TV Box се свързва към домашната мрежа безжично през Wi-Fi или жично към 10/100M LAN през общоприет RJ-45 порт. Предвидени са още два врата USB (2.0 и 3.0) за периферни устройства като мишка, клавиатура или сторидж, актуален HDMI 2.0a интерфейс и AV излаз за по-стари тв приемници. Налични са също също порт за карти памет и дистанционно управление.

Два USB врата разрешават свързване на периферния устройства към MX10 Smart TV Box

Можете да купите ТВ приставката тук: MX10 Smart TV Box – на цена от €34,18 в онлайн магазина Cafago, с безвъзмездна доставка.

Ето и още няколко продукта в същия магазин на понижени цени сега:

3D принтер TRONXY X3 Desktop 3D Printer Kit на цена от €148,99 с ваучър за отстъпка L463OS, годен до края на март.

Безжични слушалки JBL T450BT Wireless Bluetooth Headphones на цена от €68,37.

Безжична мини камера Mini USB Camera HD 1080P WIFI Wireless Wall Adapter на цена от €21,99.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР