Превозвачите призовават компетентните институциите да обсъдят казуса заедно и да

...
Превозвачите призовават компетентните институциите да обсъдят казуса заедно и да
Коментари Харесай

Превозвачите предупреждават: Увеличаването на тол таксите директно ще се прехвърли към потребителя

Превозвачите приканват способените институциите да обсъдят проблема дружно и да стигнат до работещо решение и за сектора, и за бюджета
„ В момента, в който утежним разхода на километър за превозвачите, непосредствено това се трансферира към крайния консуматор “, коментира пред Bulgaria ON AIR Николай Рашков от Съюза на интернационалните превозвачи.

Превозвачите приканват способените институциите да обсъдят проблема дружно и да стигнат до работещо решение и за сектора, и за бюджета. Те оферират да се вкара и отстъпка за изминато разстояние.

„ Най-големият проблем в страната сега е цената на силата за производителите. Държавата би могла да облекчи преноса на артикули и хора по най-хубавия метод, с цел да може стокообменът да циркулира необезпокоявано. Намаленият стокообмен е главен проблем “, посочи Рашков.

Според него директният трафик би могъл да се таксува в допълнение, като това няма да се отрази непосредствено върху пътищата от тол системата.

Превозвачите са подготвени с данни за камиони с несъразмерно платени тол такси. От сектора ще отстояват градивна роля в процеса, като чакат разговор с институциите и към този момент не възнамеряват митинги.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР