Преводачът Мажд Алгафари - брат на режисьора и пиар специалист

...
Преводачът Мажд Алгафари - брат на режисьора и пиар специалист
Коментари Харесай

Мажд Алгафари влиза в битката за кметския пост на София

Преводачът Мажд Алгафари - брат на режисьора и пиар експерт Нидал Алгафари - също се включва в битката за кмет на София. Това разгласи самият той пред Bulgaria ON AIR.

Той съобщи, че кандиатурата му ще бъде издигната от предприемчив комитет.

Алгафари има вяра, че хората биха му повярвали, защото към този момент са си " изпатили " и от ГЕРБ, и от Българска социалистическа партия.

За последните парламентарни избори Мажд Алгафари беше част от експертния съвет към партията на Веселин Марешки Воля.

Той разяснява и акцията на Спецпрокуратурата, при която беше разрушена проведена незаконна група за палеж на гранично полицейско ръководство във Видин.

Мажд Алгафари посочи, че съвсем няма страна, която да може да се оправи с противозаконния трафик.

По думите му той самият е попадал в обществените мрежи на разположение, което предлага услугата транспорт на мигранти против 1000 евро с лодка и 2000 евро, в случай че е с яхта.

" Това е един бизнес, който няма по какъв начин да бъде спрян. Вакуум няма по какъв начин да се получи. Когато заловят някого, на негово място отива различен ", счита Алгафари.

Според него има доста мигранти, които влизат у нас нерегламентирано, макар големите старания, които поставят ГДБОП и полицията.

" Има теч на информация. Да не мислим, че в полицията всички са бели овце. Понякога се намират и черни овце, които спъват голямата работа, която хвърлят от ГДБОП и прокуратурата ", безапелационен е журналистът. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР