Превишена скорост по улиците на Шумен издаде бракониери и привлече

...
Превишена скорост по улиците на Шумен издаде бракониери и привлече
Коментари Харесай

Полицаи преследваха бракониери, шофьорът избяга

Превишена скорост по улиците на Шумен издаде бракониери и притегли вниманието на автопатрулен екип в нощта против четвъртък. Заформила се гонка, а водачът на преследвания " Нисан " зарязал колата и избягал. Униформените задържали спътника му - 50-годишен престъпно проявен шуменец.
Преследването почнало от кръстовището сред улиците " Ивайло " и " Владайско въстание ", където патрулът фиксирал, че кола се движи с висока скорост. Водачът минал край пътните служители на реда, навлязъл в кръстовището без да спре на знак " Стоп " и патрулката го последвала. Подали му сигнал със тон и светлини, само че вместо да се закове, лидерът ускорил и изключил светлините на автомобила. На кръстовище на улица " Искра " с бул. " Велики Преслав " профучал край още един " Стоп " и траял към кв. " Дивдядово ". Опитал да избяга по чакълест път с гневна скорост, пробвал да се върне и да заобиколи служебния полицейски автомобил. В един миг скочил от колата и побягнал, а вътре останал пасажер с дърва.
След информация станало ясно, че колата е с прекъсната регистрация, а табелите й са за различен автомобил. Купето било цялостно с дърва за огрев, метровки. По данни на 50-годишния арестуван, са взети от естествен парк " Шуменско плато ".
На място били извикани чиновници на РДГ-Шумен. Автомобилът е оставен за предпазване при горските. Има данни за самоличността на избягалия водач, който се укрива, оповестяват от полицията.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР