Превишаването на скоростта е едно от най-често срещаните транспортни нарушения

...
Превишаването на скоростта е едно от най-често срещаните транспортни нарушения
Коментари Харесай

Бързи и яростни: Звездите, за които правилата за движение по пътищата не важат

Превишаването на скоростта е едно от най-често срещаните транспортни нарушавания в доста страни. Въпреки санкциите, към момента има огромно количество произшествия, провокирани от водачи, които карат с превишена скорост. Ето и кои са известните персони, хванати с доста повече от допустимата скорост.

Ким Кардашиян

Няма член от семейство Кардашиян, който да не е спиран за превишена скорост. През 2012 година Ким е спряна за превишена скорост, до момента в който се пробва да се измъкне от папараци. Полицията глобява и фотографа, който се пробва да снима случая.

Виж още: От всичко в огромни дози: Работа, почивки и луда обич за Михаела Филева през лято 2021

Крис Браун

Крис Браун наподобява има табиет да си основава проблеми със закона. След като беше открито, че през 2009 година е блъснал тогавашната си другарка Риана в колата, няколко години по-късно още веднъж има проблеми с полицията. Този път през 2013 година, когато е хванат с двойно по-висока скорост от допустимата, до момента в който кара новото си Porsche.

Виж още: Лукс или нищо друго! Родните хубавици, на които мъжете им купуват скъпи коли

Орландо Блум

Актьорът е заловен с превишена скорост, до момента в който кара чисто новото си BMW M6 в Малибу. Това се случва единствено няколко месеца след провинението му за висока скорост в Бевърли Хилс. Определено карибският корсар си пада по високите скорости и честите срещи с полицията.

Виж още: Тежката за Кание Уест 2021 година продължава! Рапърът си сменя името 

Бен Афлек

През 2010 година в Лос Анджелис Бен Афлек е спрян от пътни служители на реда за превишена скорост. Той пътува дружно със своята брачна половинка, а превишената скорост му коства няколко часа в полицейското ръководство и санкция от 1200 $. Това не е първото нарушение на Афлек, през 2001 година той е задържан още веднъж за каране с превишена скорост, този път в Джорджия.

Илон Мъск

Основателят на колите Tesla е хванат с превишена скорост, до момента в който кара един от личните си коли Tesla Model S. И с цел да утежни нещата има и няколко спътника – Пол Бетани и Джони Деп. По време на фотосите на „ Превъзходство “ Мъск предлага да ги изведе на тестово шофиране. Пол Бетани седи в скута на Джони Деп по време на шофирането, което евентуално не помогнало на триото спряно от ченгетата.

Джъстин Бийбър

През 2014 година Бийбър е задържан за шофиране в нетрезво положение и шофиране без брошура. Преди това изпълнителят е спиран още два пъти за превишена скорост. Първият случай се случва през 2012 година. Тогава е на 18 година и е спрян в Лос Анджелис, откакто надвишава скоростта, до момента в който се пробва да се измъкне от папараци. През 2015 година Бийбър е хванат още веднъж с превишена скорост.

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР