Превишаване на разрешената скорост с над 90 км/ч са заснели

...
Превишаване на разрешената скорост с над 90 км/ч са заснели
Коментари Харесай

Джигити с 90 км/ч над разрешената скорост засече полицията в Сливенско

Превишаване на позволената скорост с над 90 км/ч са снимали камерите на КАТ при профилирана интервенция в Сливенско, оповестяват от полицията.

На територията региона от среднощ се организира 24-часова акция за надзор на скоростта. Тя е част от интервенция по пътна сигурност на ROADPOL и се организира във всички страни от Европейски Съюз. От понеделник до края на седмицата екипи на пътна полиция наблюдават за съблюдаване на скоростните режими. От началото на интервенцията в Сливенска област са снимани 548 клипа с превишаване на скоростта.

Регистрирани са съществени нарушавания в и отвън обитаеми места. На път І-6 в региона на град Шивачево катаджии са засекли скорост от 152 км/ч при ограничаване 60 км/ч. Предвидената по закон санкция за това нарушаване е в размер на 1000 лв.. На същото място е засечена и скорост от 134 км/ч, за която е планувана санкция от 800 лв..

Екипи на бранш " Пътна полиция " в Сливен са снимали транспортно средство да се движи със 148 км/ч при ограничаване от 60 км/ч на път І-6 в региона на разклона за село Гавраилово, като санкцията е 950 лв.. На същото място е записана скорост от 115 км/ч, за което санкцията е 650 лв.. На бул. " Банско шосе " в град Сливен, при ограничаване 50 км/ч., е засечена скорост 100 км/ч, като санкцията е 600 лв..

За всички нарушавания ще бъдат издадени електронни фишове.

От среднощ до 10 часа в Сливенско са снимани 81 нарушавания. Акцията продължава.

Такава се организира за същия интервал и в област Варна. Екипите са оборудвани с цялата налична техника за снимане на водачите. Целта е да се открият оптимален брой извършители с превишена скорост, осведоми bTV. Ангажирани са целият автоконтрольорски състав на бранш " Пътна полиция ", звената " Пътен надзор " и всички механически средства. полуною са открити 96 нарушавания във Варненска област, а от началото на интервенцията на ROADPOL - 2217.

На един от основните булеварди във Варна за към 20 минути тази заран са засечени 28 извършители. Най-високата регистрирана скорост е 97 км/ч - с 47 км/ч позволената.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР