Превенция! Изпреварващи мерки! Образование! Затова реших и аз да тръгна

...
Превенция! Изпреварващи мерки! Образование! Затова реших и аз да тръгна
Коментари Харесай

С Кубрат и Бойко тръгваме на курс

Превенция! Изпреварващи ограничения! Образование! Затова взех решение и аз да потегли на обучителен курс за половите похищения редом с прославения български боксьор.

Някой Ганьо ще каже: " Ти не си мъж, бе! " Мъж съм аз, мъж съм, дори и на персоналната ми карта по този начин написа - " пол М ", евентуално тъй като от фотографията това не проличава, само че едно е да си мъж по документи, душа и анатомическо устройство, а друго е да стъпиш изкривено и да те погнат съдът и Спортната комисия на Калифорния.

Хайде, да ми наложат 6-месечно лишаване на лиценза по какъв начин да е, така и така нито в миналото съм се боксирал, нито имам такова желание. Обаче 2500 $ санкция плюс още иск за 600 000 - това е злополука! Аз още не съм си платил санкцията от по-миналата година за пътешестване в градския превоз без годен превозен документ, та в този момент и разходи за полово посягане! Затова, преди да е станала бедата, се запътих към съответния курс.

Добре, обаче къде наливат подобен ум?! Вас в този момент някой, в случай че ви попита " Къде в България има обучителен курс за половите похищения ", можете ли да го упътите? И комшията не можа, бирата изпи без проблем, обаче за местонахождението на курса си призна, че не е способен да ми помогне. Все отново ми даде рационален ум да ида при персоналния доктор, той, щом безпогрешно знае по кое време си за кардиолог и по кое време за психиатър, и за половата култура ще може да каже нещо свястно.

Пред кабинета на джипито предстоящо се тълпяха най-различни по възраст, пол и признаци жители, аз обаче заобикаляйки внимателно женските чакащи, се подпрях на стената току до вратата и щом от вътрешната страна излезе някакъв с хрема, се совнах около него.

Лекарката като ме видя, въздъхна:

- Миналата седмица те беше клъвнал петел на Женския пазар, оня ден сърцето ти не туптеше вярно, в този момент какво страдалчество те води при мен?

След къс преглед на казуса в другите международни култури и припомняне на главните моменти в проблема " Пулев - Суши ", споделих й вълнуващия ме въпрос. Докторката обречено ми предложи:

- Ще ти ударя гратис една ваксина против грип или против тетанус - по твой избор, и се разделяме като другари?

Изкушението бе голямо, но когато мъж е тръгнал по пътя на предварителната защита, нищо не може да го отклони от него. Това и споделих на лекарката, а тя ми сподели, че визия си няма къде у нас има подобен курс.

- Това все едно не съм го чул! - извиках и продължих с тълкувание на текста на Хипократовата клетва.

Тя ме помоли да замълча, само че защото за пеене и дума не стана, до момента в който тя ровеше из интернет, аз с обучителна и превантивна цел с цялостно гърло пях песента " Назад, обратно, моме Калино ".

- Оказа се, че и у нас има подобен курс! - най-накрая подвигна глава лекарката.

И хайде аз там. А начело народ, мъже, дами - море! " Леле, споделих си, тука ще се чака не с часове, а с дни! " И се зачудих кой прийом за пререждане да приложа, обаче забелязах, че хората са по-скоро зяпачи, та стопирах да се чудя и попитах един до мен:

- Винаги ли има подобен напор, или в този момент е по този начин?

- Сега е по този начин - изясни ми той, - нали идат избори, два броя с наклонност за още едни предварителни, та цялото държавно управление се е записало на обучителен курс за половите похищения!

- Мале-ей - реагирах, - и тия ли... Сещаш се!

- Сещам се - въздъхна оня. - Нали не всеки ден има избори, та тия напряко татковци ни станаха, всичките, в това число и дамите! Сега настояват, че било тъй като били необразовани по оня въпрос, обаче си били взели записка и ще се ограмотят.

- Сеир, братче! - изхилих се.

- Абе сеир! На гол...

Тук той сподели едни думички, дето могат да се изтълкуват като полово посягане към читателите, та по тази причина няма да ги повторя.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР