Превъзходна италианска кухня, неустоими антипасти, приготвени с изцяло италиански продукти,

...
Превъзходна италианска кухня, неустоими антипасти, приготвени с изцяло италиански продукти,
Коментари Харесай

Най-новият италиански ресторант в Пловдив представи ново меню СНИМКИ

Превъзходна италианска кухня, неустоими антипасти, приготвени с напълно италиански артикули, уютна и съвременна конюнктура и обслужване от висок клас. Това предлага най-новият италиански ресторант в Пловдив.  

Ресторант  “il Monte ”, намиращ се в хотел DoubleTree by Hilton Plovdiv Center, е съвременна италианска тратория, в която пиците се подготвят в специфична двуетажна фурна, разрастваща висока температура, тъй че да можете да се опитате най-хрупкавите и тънки пици в града под тепетата. Специалните брашна, занаятчийските сирена, саламите от говеждо месо и зехтина са доставени непосредствено от Италия.

Това е място, в което можете да прекарате незабравимо време със фамилията и приятелите си.



Свежи питиета, ароматно италианско кафе, домашно приготвено джелато, подбрани виновност и просеко са част от другите невероятни оферти, които посетителите могат да опитат.

Зад основаването на превъзходните деликатеси стоят главният готвач Фатих Саглам и заместник-главният готвач Георги Желязков.

Фатих Саглам притежава над 25 години опит в професионалната кухня в страни като Македония, Черна гора, Турция. Шампион е в няколко кулинарни надпревари и собственик на огромен брой документи за работа в професионалната кухня.



Неговата пристрастеност са главните ястия, а от пиците обичана му е класическата Маргарита с Бъфало моцарела, която всеки фен и познавач на италианската кухня може да опита в ресторант „ il Monte ”.

" Стремежът към рационализиране и любознанието към новостите в кулинарията са в основата на професионалното израстване. А опцията да предадеш своя насъбран през годините опит и познания на екипа е вдъхновяваща ”, споделя Фатих Саглам.

Георги Желязков е заместител основен готвач в ресторант  “il Monte ”. Той е с над 18 години опит в професионалната кухня. Страстта и знанията, които има за продуктите, с които работи го вършат същински добър в работата му. Отговорността да следи всички процеси, които протичат в кухнята - от доставка на най-хубавите артикули - до финалния резултат са предизвикателство, с което се оправя с лекост.



В просторната градина на ресторант  “il Monte ” може да изпиете чаша ароматно италианско кафе, комбинирано с приказен десерт и да отдъхнете от натовареното всекидневие измежду зеленина и комфорт.

На 20 септември в ресторант  “il Monte ” се усещаше Италия. Гостите имаха опцията да се потопят в италианските усети на новото меню на ресторанта и да се забавляват на фона на музика с ди джей със саксофон и кийборд. Специално присъединяване в празничната вечер съумя да вземе и началник Кустев, обичаното ядене на всичко се оказа кремообразно ризото с гъби, особено приготвено в пита от пармезан.



Разнообразие от салати и италиански колбаси и сирена можеха да бъдат опитани. Класическа „ Маргарита ”, „ Диавола ” и „ Куатро формаджи ” са част от пиците, които бяха опитани и ще се оферират в новото меню на ресторанта.

Гостите не си потеглиха преди да опитат и от италианските десерти, от които класическото „ Тирамису ”, „ Шоколадов колбас ”, „ Сабайон с ягоди ” и сладко вино, а за феновете на сладоледа имаше количка за сладолед с многообразие от усети.



„ Италиански началник готвач оказа помощ за основаването на новото ни меню и разкри тайните си за съвършеното подготвяне на италианските предписания заложени в новото меню. За винените фенове, имаше представители на италианските виновност, които ще бъдат предлагани в ресторанта, които разказваха цяла вечер за селекцията от виновност ”, коментира Гергана Петкова от екипа на DoubleTree by Hilton Plovdiv Center.





Новото меню започва от 21 септември, a деликатесите могат да бъдат опитани в ресторант  “il Monte ”.

Резервация за ресторанта може да бъде направена онлайн  или на тел. +359 32 351 000.


  
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР