Превърналият се в хит в нета, след като заплати 650

...
Превърналият се в хит в нета, след като заплати 650
Коментари Харесай

Пламен, с пържолите за 650 лева, продава Мерцедеса си

Превърналият се в шлагер в нета, откакто заплати 650 лв. сметка за 3 пържоли от особено телешко месо във Варна, Пламен Христов не стопира да " избухва " във Facebook. На стената си придобилият прякор Пържолата ромски безгрижник непрекъснато пуска разнообразни видеа и сторита. Едно от последните му е прелюбопитно, тъй като той продава една от колите си. Иде тирада за тузарски Мерцедес, който обаче към този момент е на доста годинки. " Мерджанът " е създаден през 2011-а и въпреки Пържолата да го презентира като кола " без забележка ", надали возилото към този момент дава отговор на разкош животът, който Пламен пробва да покаже, че практикува.

Цена на колата не е оповестена, само че интересуващите се са известени, че ще получат такава, в случай че пишат на притежателя " на персонално " известие.

На водещата фотография сме създали скрийншот, от който проличава че Христов носи солиден златен ланец, на чиито край се мъдри голям скорпион - отново от най-благородния метал. Общо-взето автомобилът и ланецът гонят една и съща цена.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР