Превърнахме се в диктаторска лидерска партия“, възмущават се членове на

...
Превърнахме се в диктаторска лидерска партия“, възмущават се членове на
Коментари Харесай

Столични социалисти на бунт заради щенията на Корнелия Нинова

„ Превърнахме се в диктаторска лидерска партия “, възмущават се членове на Българска социалистическа партия
Членове на софийската организация на Българска социалистическа партия на протест против щенията на Корнелия Нинова. „ Унизително е и да имаме сходен управнически кадър като Свиленски, който да го питат от трибуната на Народно събрание кой орган от тялото на Нинова е. Явно към този момент и в останалия политически набор е регистрирано, че всички към Нинова са на хранилка, с цел да ѝ гледат ползите и това няма нищо общо с партия съумяла да се запази години наред като демократична “, шушукало се в алените среди.

Опасенията били, че Българска социалистическа партия се трансформира в диктаторска лидерска партия.

„ То бива бива безсрамие, но мина всички предели. Заради любовта си към властта, Корнелия Нинова вкара партията в клопката на Политическа партия и тази безпринципна коалиция “, споделят софийски „ приятели “.

Според апелите им било време да се отърват от сходни зависимости и в управническите органи да няма хора, които да ги виждат като неприличен орган от тялото на Нинова.

„ Време е за същинско пречистване и Българска социалистическа партия да стане още веднъж оня неоспорим фактор в политиката, а не функционалност на щенията на Корнелия Нинова за власт и пари “, роптаят хора от софийската организация на Българска социалистическа партия.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР