Превъоръжаването на българската армия е основен приоритет на ГЕРБ. Инвестициите

...
Превъоръжаването на българската армия е основен приоритет на ГЕРБ. Инвестициите
Коментари Харесай

Борисов към Локхийд Мартин: Превъоръжаването на българската армия е основен приоритет на ГЕРБ

Превъоръжаването на българската войска е главен приоритет на ГЕРБ. Инвестициите в модерни отбранителни качества следва да доведат и до вложения в българската стопанска система и основаване на нови високоплатени работни места.

 

Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на среща с представители на Локхийд Мартин, които са на посещаване в България.

 

Борисов напомни, че незабавно откакто " Руската федерация безпричинно е нападнала Украйна ", от ГЕРБ са декларирали ясната си позиция " в поддръжка на Украйна и нейния народ, в контрастност с неуверената политика на държавното управление на Кирил Петков ".

За страдание, последната година бе втората поред изгубена за модернизацията на въоръжените сили, уточни екс министър председателят, като разясни, че единственият осъществен план е за придобиване на вторите осем изтребителя Ф-16 за България, импортиран от служебното държавно управление и признат с помощта на ГЕРБ.

 

Борисов съобщи, че заради гореизброените аргументи с представителите на Локхийд Мартин е разискал опциите за разнообразни бъдещи планове в поддръжка на боеспособността на българската войска.

Нашата цел е след 2 април в България да има мощно евроатлантическо държавно управление, водено от ГЕРБ, което да осъществя огромна модернизационна стратегия, написа в умозаключение политикът.

 

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР