Превантивните грижи и прегледите са важни стъпки, които можете да

...
Превантивните грижи и прегледите са важни стъпки, които можете да
Коментари Харесай

Вашето ръководство за превантивни здравни прегледи, които трябва да преминете на 20-те си години

Превантивните грижи и прегледите са значими стъпки, които можете да предприемете за вашето здраве — и това е правилно даже за младежи на 20-те години, които може да се усещат непобедими, само че би трябвало да не приемайте положителното здраве за даденост.

CBS News HealthWatch сформира поредност от управления, с цел да ви помогне да разберете кои превантивни прегледи би трябвало да бъдат в листата ви, като започнете с хора на 20-те и през всяко десетилетие до 60-те и оттатък. За най-младата възрастова група в нашата серия има доста способи да получите здравословен старт.

„ Ако всички следваха нашите превантивни здравни прегледи, щяхме да хванем заболяването по-рано. Щяхме да можем да я лекуваме и бъдете по-успешни “, сподели доктор Робърт М. Бирнбаум, основен медицински шеф на WellNow Urgent Care, пред CBS News. „ Вместо да следим краен етап на рак на гърдата, краен етап на рак на дебелото черво, бихме ги хващали в по-млада възраст и те биха имали по-добър резултат. Така че предварителната защита е ключът към...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР