Преустановяват се отпуските на всички служители на пловдивската дирекция на

...
Преустановяват се отпуските на всички служители на пловдивската дирекция на
Коментари Харесай

Предложение: Системата за оповестяване да напомня на хората да си стоят вкъщи

Преустановяват се отпуските на всички чиновници на пловдивската дирекция на Министерство на вътрешните работи, със заповед на шефа на ОДМВР - Пловдив старши комисар Йордан Рогачев. Мярката влиза в действие от на следващия ден (30.03.20 г.). Целият състав ще бъде зает да следи за прецизното спазването на противоепидемичните ограничения в града и обитаемоте места в региона.
Пред държавните управляващи комисар Рогачев ще направи предложение да бъде употребена националната система за ранно предизвестие и обявяване, която се използва единствено в 11 града от страната. По високоговорителите хората ще бъдат призовани да не напущат домовете си. Ограничението да се излиза без основателна причина се постанова по отношение на упования пик на болестта през идващите 2 седмици.
Като мярка за противоепидемична отбрана полицията моли жителите на Пловдив и региона, да напущат жилищата си единствено за съществени потребности: закупуване на храна и медикаменти, грижа за възрастни хора, по медицински аргументи и пътешестване до работа. ЧСрещи с другари и близки, които не живеят дружно с вас да бъдат избягвани, тъй като сега това може да ви накара да се почувствате по-добре в този момент, само че в това време да ви подложи на риск от болест. Бъдете виновни и се обърнете към фамилиите си и хората, които обичате, с цел да бъдат идните празнични дни светли! ", приканват от пловдивската полиция.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР