Преустановено е движението по пътя Търговище - Велики Преслав заради

...
Преустановено е движението по пътя Търговище - Велики Преслав заради
Коментари Харесай

Катастрофа с жертва спря движението по пътя Търговище - Велики Преслав

Преустановено е придвижването по пътя Търговище - Велики Преслав поради злополука с жертва. При пътния случай с три автомобила има и други потърпевши. Осигурен е обходен маршрут, осведомят от Областната дирекция /ОД/ на Министерство на вътрешните работи в Търговище.

Катастрофата е сред селата Кралево и Имренчево, с присъединяване на три леки коли. По първични данни един от водачите е умрял, а другите двама водачи и още двама пасажери са откарани за прегледи в МБАЛ-Търговище. На място са екипи на бранш " Пътна полиция " и на РУ-Търговище.

Извършва се оглед на местопроизшествието. Движението в сектора е краткотрайно прекратено. За пътуващите в посока Велики Преслав се предлага обходен маршрут: с. Певец - с. Дългач - с. Надарево - с. Кочово, а за пътуващите в посока Търговище - същия маршрут в противоположен ред.

Товарните коли могат да се придвижат основния път София-Варна; по маршрут: с. Надарево - с. Острец - с. Буховци. Полицейските екипи контролират придвижването в региона на произшествието.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР