Прецизност и мощност го позиционират като лидер сред съществуващите лазерни

...
Прецизност и мощност го позиционират като лидер сред съществуващите лазерни
Коментари Харесай

При операция на простатата Тулиум лазер 200 вата е с водещи предимства

Прецизност и мощ го нареждат като водач измежду съществуващите лазерни системи. Тулиум 200 вата е прецизен, бърз и с впечатляващи резултати на рационална цена. В ЛЕЙЗЪР МЕД високите технологии са подкрепени от богат опит.

Вие сте мъж, над 50 години, с аденом на простатата? В това комбиниране няма нищо извънредно. Вие сте един от многото мъже, на които всекидневно се слага диагноза " доброкачествена хиперплазия " или, както е по-разпространено, увеличаване на простатата. Колкото по-увеличена е, толкоз по-сериозни са проблемите с уринирането. Мъжът открива, че с времето струята понижава и се съкратява. На идващ стадий уринирането е затруднено, пресечено и на капки. Крайната фаза е задръжка на урината и неспособност за уриниране, което постанова слагане на катетър - непрекъсната тръбичка за извеждане на урината.

Важно конкретизиране е, че при всеки мъж е друго. Затова наблюдението от уролог един път годишно е целесъобразно. За някои мъже медикаментите са задоволителни и не поражда нужда от различен вид лекуване, за други обаче интервенцията е единствен вид да се оправят с проблематичното уриниране.

е желан и обикновен способ в развитите страни, а Тулиум 200 вата е най-високият клас технология. Като последно откритие, той комбинира преимуществата на предходните лазерни системи и ги надгражда. На годишните урологични конгреси в Америка и Европа експерти от разнообразни страни изнасят отчети с данни въз основа на опита си с Тулиум и спрямо другите лазери го утвърждават като технологията на бъдещето. Изводите са безапелационни - простатата се изпарява бързо и тъкмо, а струята на урината възвръща силата си от младостта на мъжа.

Какво прави толкоз ефикасен? Най-ниската степен на навлизане - единствено 0,2 мм, подсигурява на хирурга работа без експанзия към прилежащите органи и тъкани. Това основава условия за още по-голяма нетравматичност и сигурност. В България няма по-прецизна лазерна техника от Тулиум, нито по-мощна. С 200-ватовата му мощ размера на простатата е без значение за качеството на резултата. Ако преди появяването на Тулиум, отворената интервенция беше оптимално положителното решение за огромните простати, то през днешния ден за тези мъже има безкръвна опция. Безспорен триумф са и случаите с непрекъснат катетър, който вместо да се подменя всеки месец, се отстранява за непрекъснато. След намесата на Тулиум 200 вата мъжете още веднъж се радват на мощна, непрекъсваща и бистра бликам, без никакви ограничавания. Технологията е налична и в 4-те филиала на Лейзър Мед в България и Сърбия.

В се организира ПЪЛЕН ПРЕГЛЕД НА ПРОСТАТАТА НА ЦЕНАТА НА КОНСУЛТАЦИЯ с включени: консултация с уролог, премерване на размера на простатата, премерване на остатъчна урина, туморен маркер ПСА.

Ново: резултат от ПСА подготвен преди прегледа. Важи за ЛЕЙЗЪР МЕД - София.

тел. 02 4 760 760

моб. 0899 52 11 01





* наличие на Лейзър Мед
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР