Прецизна прахосмукачка-робот с интелигентни функции за ефективно и педантично почистване

...
Прецизна прахосмукачка-робот с интелигентни функции за ефективно и педантично почистване
Коментари Харесай

Xiaomi Mijia Vacuum Cleaner – почиства и измива пода

Прецизна прахосмукачка-робот с интелигентни функционалности за дейно и педантично разчистване на подове с разнообразни настилки, включително килими

Интелигентно и със жанр Xiaomi Mijia почиства и най-малките прашинки по пода

Роботите-прахосмукачки облекчиха в огромна степен домакинската работа по разчистване на пода, освобождавайки време на своите стопани за други, по-приятни занимания. Тези устройства стават все по-умни и ефикасни, заради което търсенето им нараства непрекъснато в последните години.

Един от най-интересните почистващи роботи на пазара е Xiaomi Mijia Rock Household Mopper Smart Home Vacuum Cleaner , който усъвършенства във всички аспекти параметрите на своя предходник, а в доста ревюта е определян за най-хубавия в класа си във връзка с благоприятни условия и цена. Устройството, налично в онлайн магазина Cafago за €374,52 сега (с включени митнически такси и безвъзмездна доставка), съчетава разчистване и измиване, като прибавянето на втората функционалност прави този модел изключително прелъстителен.

Лазерният датчик на Xiaomi Mijia сканира пространствата и самичък изготвя карта за разчистване

Роботът идва с моп, който побира към 100 мл течност – задоволителна за миене в продължение на 45 до 60 минути. Резервоарът за вода се прикрепя към робота единствено посредством плъзгане, като също толкоз елементарно се слага и подложката за мопа. Течността се разпръсква единствено когато устройството се движи, а тампоните остават непрекъснато и съответно влажни за дейно разчистване.

Xiaomi Mijia Vacuum Cleaner е един от най-умните почистващи роботи на пазара. Снабден с 360-градусов лазерен датчик, роботът сканира дома и основава карта за разчистване, употребявайки напреднали логаритми. На потребителя остава единствено да следи дейностите на своя автоматизиран асистент през мобилно приложение на смарт телефона си и да поправя някои дейности, в случай че е належащо.

Xiaomi Mijia самичък се връща при базата за зареждане, когато батерията се изчерпи

Роботът е оборудван с литиево-йонна батерия 5200 mAh – една от най-мощните за сходни устройства. Напълно заредена, батерията обезпечава до 2,5 часа работа, което е задоволително за разчистване на пространство от 250 квадратни метра. При консумиране на батерията, роботът се връща автоматизирано при базата за зареждане.

Що се отнася до мощността на Xiaomi Mijia Vacuum Cleaner , тя също е впечатляваща – 2000 Pa, или доста повече от предходното потомство на робота. Това, в композиция с технологията за различаване на килими, трансформира почистващият робот на Xiaomi в едно от най-хубавите оферти на пазара. Нещо повече, филтрите могат да се мият и употребяват наново, вместо да се сменят на няколко месеца, което фрапантно понижава разноските за поддръжка.

Добавянето на моп функционалност прави Xiaomi Mijia един от най-привлекателните почистващи роботи на пазара

Роботът почиства дейно най-често срещаните типове подове, включително теракот, линолеум, твърда дървесина, мрамор, камък и килими (където ще се забележи доста усъвършенстване, с помощта на моп функцията). Ъгли, мебели и други трудности не нарушават функционалността на робота – той няма да остави „ слепи петна ” и педантично ще в профил даже космите от домашните любимци.

Кутията за събиране на прахуляк е елементарно налична посредством отваряне на горния похлупак на устройството. Ако Xiaomi Mijia Vacuum Cleaner събира единствено прахови частици, а не и четина от домашни любимци, на стопанина няма да се наложи да почиства кутията най-малко няколко дни. Не на последно място, устройството е леко и комфортно за преместване – тежи 3,5 кг и икономично – употребява единствено 58 вата мощ. В комплекта са включени кабел и адаптер за зареждане, контейнер за вода и моп поставка.

Филтрите на Xiaomi Mijia се мият и употребяват наново, което понижава разноските за поддръжка

Можете да купите почистващия робот тук: Xiaomi Mijia Household Mopper Smart Home Vacuum Cleaner на цена от  €374,52 сега (с включени митнически такси и безвъзмездна доставка).
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР