"Преценяват по-гъвкаво необходимостта на всеки един. Мерките ще стават все

...
"Преценяват по-гъвкаво необходимостта на всеки един. Мерките ще стават все
Коментари Харесай

Младен Маринов с важни думи за извънредното положение в България

"Преценяват по-гъвкаво нуждата на всеки един. Мерките ще стават все по-сериозно, по тази причина разпространихме декларация, която всеки би трябвало да попълни. В обстановките с непроменени адреси, би трябвало просто да попълнят декларациите и не е нужно да се върви до общините. " Това съобщи вътрешният министър Младен Маринов пред публицисти.

"Декларацията е налична до всички през уеб страницата на Вътрешното министерство. На пропусквателните пунктове също ще имат заявления, в случай че някой инцидентно няма. Разчитам на съвестта и отговорността на всеки жители, тъй като тези ограничения са с цел да спасим животи и са извънредно нужни ", добави той.

"Имаме засечени опити да се продават подправени артикули, по-точно дезинфектанти. Така или другояче има формиране досъдебно произвеждане и тежестта на закона ще си проличи ", изясни Маринов.

Той разяснява и хората по градинките: "На този стадий сами разбирате, че ограниченията приложени на територията страна, не допускат полицията да работи с тях като с нарушители. В интерес на истината обиколих парковете - празни са. Започнаха да се събират в покрайнините на София. Въпреки, че стопираха превоза и лифтовете, не престават да се събират. Полагаме старания и Столична община дава дронове и всевъзможни средства, които биха помогнали.

Вътрешният министър уточни, че в циганските гета се вършат инспекции.

"Бъдете сигурни, че не можем да обхванем всеки съответен случай. Мерките са изключителни. Моля хората да не бъдат нападателни към служителите на реда, тъй като би трябвало да вършим това, което е належащо. Няма място за развлекателни стратегии и разходки ", моли Маринов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР