Прецедент е да няма кандидати за председател на ЦИК. Големият

...
Прецедент е да няма кандидати за председател на ЦИК. Големият
Коментари Харесай

Доц. Иво Инджов: ИТН е големият длъжник за липсата на председател на ЦИК

" Прецедент е да няма претенденти за ръководител на ЦИК. Големият дебитор за това е " ИТН ", които са втора политическа мощ в Народното събрание, а не направиха своя номинация за поста ". Това мнение изрече политологът и академични учител по политически връзки доцент Иво Инджов, в коментар на решението на ГЕРБ да отдръпна своя претендент за председателското място.
" Не може все да връщаш топката в полето, без да играеш с нея, откакто си втора парламентарна мощ ", разяснява още той държанието на Има Такъв Народ.
 Иво Инджов със сериозна рецензия към проправителствената Българска национална телевизия, направи съпоставяне с Унгария и Русия Иво Инджов със сериозна рецензия към " проправителствената " Българска национална телевизия, направи съпоставяне с Унгария и Русия
" Проправителствената Българска национална телевизия, която всички ние устояваме с налозите си, отдели 7-8 минути за напоителните пояснения и внушения на Борисов,...
По думите му не е ясно за какво и Българска социалистическа партия не е излъчила собствен претендент за ръководител на ЦИК:
" Сред партиите има известни изчисления, че е по-добре да нямат ръководител на Централната изборна комисия при новите правила, по които ще бъде извършен предварителният избор през юли ", счита той.
Според доцент Инджов президентът Румен Радев би трябвало да работи доста бързо и изрази очакване някоя от другите партии да предложи претендент за ръководител на ЦИК.
" ЦИК не би трябвало да бъде натоварвана с огромни упования. Тя не печели изборите. Тя може да утежни изборният развой и да сътвори неприятна организация, само че не би трябвало да има огромно фокусиране върху ролята на комисията ", изясни политологът.
 Иво Инджов: Предизборната акция ще бъде много „ мръсна “ Иво Инджов: Предизборната акция ще бъде много „ мръсна “
Основните политически сили бяха в избирателен модус още по време на летните митинги. Обвиненията за наличие на олигархията в полити...
В предаването " 12+4 " доцент Иво Инджов разяснява решението на държавното управление в останка да понижи бюджетната дотация на БНР с 388 000 лв.:
" Много бързо след изборите би трябвало да се създадат няколко медийни промени. Една от тях е доста по-пълно и транспарантно финансиране на публичните медии, с цел да няма опция ръководещото болшинство, без значение кое е то, посредством бюджета да извива ръцете на по-критичните към властта медии ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР