Претенциите на ГЕРБ са основателни, но трябват разговори за решаване,

...
Претенциите на ГЕРБ са основателни, но трябват разговори за решаване,
Коментари Харесай

Георги Лозанов: Правителството е на ПП-ДБ, това целенасочено се з...

„ Претенциите на ГЕРБ са основателни, само че трябват диалози за решение ", уточни той в ефира на NOVA.

Христо Панчугов е на мнение, че Политическа партия и Демократична България са се събудили 9 месеца по-късно и се е оказало, че няма какво да показват за този интервал.

 

„ Липсва проект и това ги сложи в обстановката да не могат да изолират ГЕРБ и Движение за права и свободи от ръководството, с каквато поръчка пристигнаха. Наблюдаваме под паника опит да се излезе победител от тази обстановка, само че няма по какъв начин да се случи “, счита той.

 

Според него главният въпрос не е в регулаторите и квотите, а в това, че не могат да действат дружно. Попитан какво ще стане оттук насетне, той отговори, че вижда борба, само че това е борба и диалог за пред публиката, не е действителен диалог.

 

Според него цената на тази коалиция е била Гешев, само че никой не се е замисли какво идва след него. „ Липсата на проект води до тези неточности “, повтори той.

 

„ 9 месеца Политическа партия не съумяха да кажат, че имат държавно управление, което води и ГЕРБ ги следва. Нямаме съдружна просвета “, съобщи от своя страна Любомир Стефанов.

 

„ Заради евроатлантическата ориентировка на България ПП-ДБ получиха легитимност да създадат държавно управление и ГЕРБ го поддържаха. Това е структурата ”, сподели още Лозанов.

 

По думите му оттук насетне всичко е въпрос на диалози и до каква степен може да се взимат нови решения.

„ Централният разлом, съгласно мен, пристигна от това, че ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС продължиха да бъдат главно съперници. Едновременно са в нещо като съдружни връзки, ГЕРБ пък целеустремено се опита да дискредитира ПП-ДБ, тъй че да се получи опция и за друга настройка ”, сподели Лозанов.

 

Събеседниците в студиото споделиха още, че не чакат предварителни избори.

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР