Претендентките за короната МИС КРАЛИЦА НА ФИТНЕСА 2018, който ще

...
Претендентките за короната МИС КРАЛИЦА НА ФИТНЕСА 2018, който ще
Коментари Харесай

Фитнес моделки с благородна кауза на „Мис Кралица на фитнеса

Претендентките за короната МИС КРАЛИЦА НА ФИТНЕСА 2018, който ще се организира на 22 Декември в Банско, дружно с фитнес клуб „ Атлетик”, застанаха зад обществена идея в поддръжка на деца със специфични потребности.

Организаторите на състезанието, Емилия Иванова притежател на организация Alien’s Casting и Николай Стоянов притежател на организация Монарх, оповестиха извънредно за „ BGLIFE.club”, че претендентките за короната, децата на фондация И НАС НИ ИМА, работеща в областта на обществените услуги, и професионалните инструктори на фитнес клуб „ Атлетик” ще проведат благотворително взаимна подготовка, която да подкрепи развиването на децата със специфични потребности и да поддържа обществената им интеграция.



Участие ще вземат 12 фитнес модели от 6 страни, измежду които са Испания, Канада, Украйна, Сърбия и други. Представител на журито е Мартин Славов, а част от него ще са: Емилия Иванова, Вероника Стефанова, Иван Рупчин, Пейо Пеев, Виктория Драганова, Виктория Петрова, Мартин Маринов и други Водещият на събитието е Илия Георгиев (гласът на Биг Брадър). Голямата премия е на стойност 5000 лева и корица на списание. Претендентките ще се борят за редица специфични трофеи, както и за трите най-високи оценки:

QUEEN OF FITNESS PLANET
QUEEN OT FITNESS GALAXY
QUEEN OF FITNESS EUROPE

Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР