Претендентът за световната титла във Формула 1 Люис Хамилтън обяви,

...
Претендентът за световната титла във Формула 1 Люис Хамилтън обяви,
Коментари Харесай

Хамилтън: По-добър съм от всякога!

Претендентът за международната купа във Формула 1 Люис Хамилтън разгласи, че се намира във формата на живота си и въобще не се тормози от рецензиите, които получава. Британецът завоюва по преобладаващ метод Гран При на Англия през вчерашния ден и към този момент изостава единствено с точка от Себастиан Фетел в класирането.

„ Обичам да карам и да се състезавам и мисля, че сега съм в своя пик. Смятам, че съм по-добър отвсякога. Не съм тук да се развличам, а за купата “ бе безапелационен трикратният международен първенец.
Хамилтън бе доста подложен на критика преди уикенда, че пропусна промоционално събитие и избра да се готви за надпреварата, разпускайки в Гърция, само че това даже го окуражи още повече.

„ Няма потребност да се слага под въпрос метода ми на подготовка. Резултатите се виждат на пистата, само че в случай че на някой това не му харесва това не ме тормози. Зная кое е вярното за мен и какво да върша. Нямаше да реализира всичко това без да съм подготвен и този уикенд потвърди всичко. Много съм удовлетворен, че направих толкоз безапелационно съревнование, в което направлявах всичко и не позволих нито един проблем “ добави той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР