Претендент номер 1 на IBF в тежка категория Кубрат Пулев

...
Претендент номер 1 на IBF в тежка категория Кубрат Пулев
Коментари Харесай

Кобрата обяви Джошуа за страхлив и арогантен

Претендент номер 1 на IBF в тежка категория Кубрат Пулев към момента чака своя късмет да се бие за международната купа. Мачът с първенеца Антъни Джошуа бе отлаган на няколко пъти, като пандемията от COVID-19 към момента не разрешава на уредниците да дефинират точна дата и локация за мача. За такава въпреки всичко се спряга 5 декември, а Кобрата е убеден, че ще нокаутира Джошуа и ще му отнеме коланите. Българинът счита английския си сътрудник за “арогантен и страхлив” и го дефинира като човек с психически проблеми. В изявление за Betway Insider blog Пулев съобщи, че за него е без значение къде ще се бие, даже това да е на територията на неговия зложелател - Англия.

“Световният първенец продължава да се бави с новата дата за мача. Разбирам пандемията и всичко останало, само че считам, че без проблем можем да се бием до края на годината и тъкмо за това се приготвям, сподели Кобрата. - Няма значение къде и по кое време, аз съм подготвен. Последното, което чухме е 5 декември, а Лондон е любимец да одобри дуела. Смятаме, че са избрали този вид, тъй като него го е боязън да се бие отвън Лондон. Аз мога да се удрям на всички места.”

“Той сигурно е доста добър боксьор, международен първенец е, само че също по този начин има и доста пробойни и дупки в играта му, които мога да употребявам, с цел да го победя. Според мен той има проблем с психиката”, добави българинът.

Кубрат също по този начин мисли, че Джошуа се държи надменно, като приказва за мач с Тайсън Фюри, без да обръща внимание на борбата си с Кобрата. Според него Ей Джей прави същата неточност, както в тази ситуация с Анди Руис.

„ Това е доста надменно, приказва за Тайсън Фюри вместо да мисли за нашия мач. Но спомнете си какво му аргументи Анди Руис. Животът му сподели, че е доста неприятно да прави това. Затова той ще понесе втория нокаут в кариерата си. Ще му покажа на него и на целия свят”, сподели още Кобрата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР