Претърпялата операция заради тумор в мозъка Сашка Васева е останала

...
Претърпялата операция заради тумор в мозъка Сашка Васева е останала
Коментари Харесай

Кой помогна за операцията на Сашка Васева? Съпругът й разкри...

Претърпялата интервенция поради израстък в мозъка Сашка Васева е останала излъгана от околните си в един от най-тежките мигове в живота си. Певицата не е получила обещаната финансова помощ, на която се надявала. Това разкри брачният партньор ѝ Христо Бакърджиев, който е непроменяемо до нея в Германия по време на лекуването ѝ.

„ За мое страдание хората, които ни бяха много близки през годините, не се отзоваха на молбата ни за помощ. Аз виждам всеки човек, който е дал и левче за Сашка, тъй като застава с името си, оплака се мъжът на фолкзвездата.

" На 29 ноември Сашка претърпя главната 12-часова интервенция и с Божията помощ прескочи трапа. Сега стартира възобновяване, което съгласно шефа на най-известната баварска болница ще би трябвало да отнеме 3-4 месеца до 1-2 години според от организма и защитните сили, както от лечението ", споделя Христо Бакърджиев.

„ Не може от раз всичко да завърши. Освен това се боим да не се получат възпаления “, споделя още Бакърджиев. Той по през целия ден стоял при Васева, която била много отслабнала и нямала никакви сили. Междувременно не спирал да прави опити да обезпечава още средства за скъпото ѝ лекуване, което не било по джоба им. Съпругът на певицата изрази и благодарността си към журналистката Петя Дикова, която единствена от известните персони в родния елит превела сума по сметката с дарения за Сашка.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР