Претърпяхме тежка загуба на изборите за 50-ото НС и за

...
Претърпяхме тежка загуба на изборите за 50-ото НС и за
Коментари Харесай

Нинова към членовете на БСП: Приемете оставката ми

" Претърпяхме тежка загуба на изборите за 50-ото Народно събрание и за Европейски парламент. Поемам отговорността за тези пагубни резултати и депозирам оставката си пред всеки един от вас- тези, които ме избрахте за ваш ръководител и единствените, които имате право да я получите ". Това написа Корнелия Нинова в отворено писмо до членовете на Българска социалистическа партия. 

Тя споделя още, че приключва присъединяване си в работата на Изпълнителното бюро и Националния съвет на партията, с цел да се избегнат " всевъзможни внушения за интервенция в решенията на груповите органи ". " Ще се съсредоточа в работата в Народното събрание, където ще пазя вашите ползи, както съм го правила постоянно до момента ", написа още Нинова.

Тя приканва съпартийците си да продължат да показват ръководител посредством директен избор. " Не позволявайте някъде скритом да решат и да ви конфигурират подвластен и комфортен човек отпред! Не давайте партията на търговците! Не позволявайте парите да убият полезностите ни! ", приключва Нинова.

 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР