Пресцентърът на областната дирекция на МВР в Монтана оповести подробности

...
Пресцентърът на областната дирекция на МВР в Монтана оповести подробности
Коментари Харесай

МВР излезе с подробности за катастрофата между мотор и кола в Монтана

Пресцентърът на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана оповести детайлности за злополуката сред кола и мотор в Монтана през вчерашния ден.

От последните минути! Моторист се размаза в кола на кръстовище в Монтана /снимки/

Както BulNews.bg заяви, случаят е станал към 16 часа на кръстовището при ж.п. прелеза на влизане в града. Мотор „ Ямаха “ и лек автомобил „ Пежо “ са се блъснали челно на светофарите при пресечката сред булевардите „ Христо Ботев “ и „ Александър Стамболийски “.
Според очевидци мотористът – 40-годишен монтанчанин, който идвал откъм центъра на града, се е движил с прекомерно висока скорост. Други очевидци пък споделят, че лидерът на колата – 46-годишен мъж от Русе, е минал на алено. От полицията обаче не оповестяват кой е отговорен за случая.
Ударът е била толкоз мощен, че предното стъкло на колата е пръснато, спукан е радиаторът, а предната ризница е счупена. На мястото е пристигнала кола за спешна помощ, която натоварила моториста на носилка и в безсъзнание. В болничното заведение обаче му е открита единствено фрактура на глезена.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР