Пресцентърът на ГЕРБ, който явно изпълнява и погребални функции, изпрати

...
Пресцентърът на ГЕРБ, който явно изпълнява и погребални функции, изпрати
Коментари Харесай

Погребалната агенция на ГЕРБ срещна Цветанов с труп

Пресцентърът на ГЕРБ, който очевидно извършва и погребални функционалности, изпрати своя обичан зам.-председател в отвъдното. Това стана посредством известие до медиите, което срещна Цецо Цветанов с човек, починал преди пет години. Ето какво написа смелата и умна ръка на пресцентъра: „ Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов организира работна среща с ръководителя на македонския парламент Арбен Джафери. Двамата разговаряха по време на политическите съвещания отвън формалната част на 10-та Интерпарламентарна конференция по въпросите на сигурността, която се организира във Вашингтон “.

Бах мааму, излиза, че Цветанов се е срещнал с мъртвец, тъй като Арбен Джафери е мъртвец от 2012 година

Арбен Джафери бе основател на Демократическата партия на албанците (ДПА), в миналото най-влиятелната партия в албанския политически блок в Македония. До гибелта си беше неин почетен ръководител.

От фотосите, публикувани от пресцентъра на ГЕРБ, въпреки всичко се вижда, че някаква среща е имало и Цветанов стои против жив човек, само че това е Талат Джафери.

Стават такива работи. Някой ден може Арбен Джафари да се срещне с Цветанов, противоположното явно няма по какъв начин да стане…

Ето какво е написал по този необикновен мотив юрист Иван Петров във Facebook.

„ Пресцентърът на ГЕРБ през днешния ден заяви, че „ ръководителят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов организира работна среща с ръководителя на македонския парламент Арбен Джафери. “

Само дето, Арбен Джафери умря през 2012 година!

Как ми се прииска тази вест да е истина!

Тия, от пресцентъра на герберастите, очевидно също за приключили това учебно заведение във Вършец!

Иван Петров

Адвокат, прокурор на столична апелативна прокуратура /1995-2008/




П.П. Според експерти човешкото тяло, заровено в земята, се разлага за към 4 години. Но то може да се разложи по-рано или по-късно, в случай че преди този момент се сапунира или мумифицира.

Очаквайте нови известия за интернационалната активност на водачите на ГЕРБ по време на председателството на Съвета на Европа в София.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР