Престрелките от двете страни на жълтите павета си текат периодично.

...
Престрелките от двете страни на жълтите павета си текат периодично.
Коментари Харесай

Първан Симеонов: И Борисов, и Радев приемат нещата лично

" Престрелките " от двете страни на жълтите павета си текат от време на време. При последната " престрелка " от тази седмица Борисов изглеждаше доста по-уверен и доста по-надъхан поради четири аргументи - европейските избори, локалните избори, раздялата с Цветанов и срещата с Тръмп. Това сподели в предаването " Офанзива " по Канал 3 политологът Първан Симеонов по повод институционалната борба сред президента Румен Радев и премиера Бойко Борисов, съобщи вести.бг.

В последните няколко години нещата с стопанската система в България в действителност са много по-добри. Аргументите на Радев обаче са смислени от друга позиция – тъкмо когато сме по-добре стопански, е добре да се замислим по други въпроси – да вземем за пример гетоизацията, ще има ли кой да изплаща пенсии през идващите години и други, съобщи Симеонов.

По думите му Борисов и Радев си наподобяват по някои неща, като да вземем за пример генралския чин, както и по това, че и двамата одобряват нещата персонално.

Отварянето на парламентарен спор от страна на Радев издава ново самочувствие и при него. Радев се пробва да приказва по едно и също време на езика и на Българска социалистическа партия, и на демократичната десница, и на ясно изразената съпротива, като последователите на Слави Трифонов да вземем за пример, уточни политологът. Радев беше определен като митинг и би трябвало да продължи да звучи като митинг, означи той.

В последните години радикалните политици схванаха, че българите към този момент не се увличат от радикални промени. От това си изпатиха Корнелия Нинова, Елена Йончева и ненапълно Мая Манолова. Това е новото в българския политически подтекст. Търсят се промени, само че хората желаят хем политикът да е нов, хем да излъчва непоклатимост, сподели още Първан Симеонов.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР