Престрелка пред централата на руската компания за електронната търговия Уайлдберис

...
Престрелка пред централата на руската компания за електронната търговия Уайлдберис
Коментари Харесай

Екшън в Москва! 2 жертви и 7 ранени при престрелка в руската столица

Престрелка пред централата на съветската компания за електронната търговия " Уайлдберис " в Москва през днешния ден взе две жертви, а седем души бяха ранени, в това число двама служители на реда, заяви съветският Следствен комитет, представен от Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.

„ Седем души са ранени, в това число двама чиновници на правоохранителните органи, които са пристигнали на мястото на случая, с цел да сложат завършек на противозаконните дейности. Двама души са издъхнали от раните си “, се споделя в изказване на съветския Следствен комитет.

Стрелбата е избухнала след конфликт, обвързван с дълбоките различия сред съпрузите Татяна и Владислав Бакалчук, създатели на съветския колос за електронната търговия, които са в развой на бракоразвод, показва Агенция Франс Прес.

Татяна Бакалчук, най-богатата жена в Русия, и Владислав Бакалчук от няколко седмици са в спор за контрола над компанията, от която тя има 99 %, а той - 1 %.

Сензационната драма се е разиграла единствено на няколкостотин метра от Кремъл

в центъра на Москва - един от най-строго охраняваните региони в столицата.

За случилото се първо оповестиха съветски медии.

„ Вторият охранител в централата на " Уайлдберис ", който беше ранен при стрелбата, е умрял “,

оповестява организация Интерфакс, като се базира на източник от компанията за електронна търговия.

Държавната организация РИА Новости също заяви за двама починали, базирайки се на източник от полицията, до момента в който по-рано Татяна Бакалчук разгласи гибелта на „ охранител [...] вследствие на въоръженото нахлуване “.

Руските осведомителни организации оповестиха също за арести, само че съветските управляващи до момента не са създали коментар по случая.

Според известие в канала на Татяна Бакалчук в " Телеграм " брачният партньор ѝ в началото „ се опитал да влезе в централата на " Уайлдберис " в Москва “, съпроводен от двама някогашни висши чиновници на компанията и въоръжени лица.

В коментар до Агенция Франс Прес компанията " Уайлдберис " декларира, че „ въоръжените лица, съпътстващи Владислав Бакалчук,

първи са разкрили огън “, „ ранявайки “ служители на реда и охранители.

Всички ранени са откарани в болница. В момента на мястото на случая работят следователи и криминалисти. Те се пробват да изяснят събитията към стрелбата. Разпитват се очевидци и се изследват записите от охранителни камери, показва ТАСС.

 

 
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР