Престои основен ремонт на граничен пункт Кулата. От Агенция Митници казаха,

...
Престои основен ремонт на граничен пункт Кулата. От Агенция Митници казаха,
Коментари Харесай

Предстои ремонт на Кулата

Престои главен ремонт на граничен пункт " Кулата ". От Агенция " Митници "  казаха, че към този момент е направен планът за ремонта и текат съгласувателни процедури. Ремонтът обаче няма да е през летните месеци, с цел да не се затрудни трафикът, съобщи в Сутрешния блок на Българска национална телевизия Йосиф Адвокатов от Териториална дирекция " Югозападна ". По думите му цената на плана е 3,3 милиона лева

Граничен пункт " Кулата " е един от най-натоварените в страната във връзка с леките коли и на тежкотоварните камиони. Денонощно от там минават към 2 500 автомобила.

Излизайки от страната обаче, водачите отдавна се сблъскват с окаяното положение на граничната постройка, която е издигната през 1997 година и оттогава до в този момент не е претърпявала главен ремонт.

" На този стадий плановете за смяната на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Кулата " са направени, сега се съгласуват с всички служби, които работят на пункта. След като бъдат признати, ще се стартира ремонтът, който към момента няма точна начална дата. Няма да бъде през летните месеци, с цел да не се затруднява трафикът. Поетапно ще стартира ремонтът на трасетата. Ще бъдат изменени навесите, сервизните и работните пространства, осветлението, пътната настилка, тоалетните ", разяснява Йосиф Адвокатов, Териториална дирекция " Югозападна ".

Ремонтът на граничния пункт няма да стартира през летните месеци, само че все пак спомагателни трасета ще бъдат отворени, с цел да не се затруднява придвижването.

Целта на плана е да усъвършенства както прекосяването на пасажерите по границата, по този начин и изискванията за работа на всички чиновници там.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР