Престижният списък New York Times 52 Places to Go“ за

...
Престижният списък New York Times 52 Places to Go“ за
Коментари Харесай

Уотърфорд е включен в списъка на New York Times „52 Places to Go 2024“

Престижният лист New York Times „ 52 Places to Go “ за 2024 година преди малко беше разгласен и Уотърфорд е включен като единствената ирландска дестинация в интернационален лист.

По петите на списание Conde Nast Traveler, включващо Уотърфорд в техния лист „ Най-добрите места за посещаване през 2024 година “, югоизточният окръг се радва на туристически прожектори и в този момент жъне премиите от скорошната си инвестиция в предлагането на туристически артикули.

Писейки за The New York Times, специалистът по пътувания АнеЛиз Соренсен сподели: „ Да, Уотърфорд е синоним на кристал, само че градът, учреден през 914 година, също свети с история и естествени съкровища. Във викингския триъгълник, калдъръменото ядро ​​на Уотърфорд, нова цифрова пътека с истории оживява предишното на спирки като средновековната забележителност Кулата на Реджиналд. Градът предлага и по-малко антични атракции, в това число новия музей Irish Wake, отдаден на траурен обред и Ирландския музей на времето, който демонстрира старинни часовници, час...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР