Престижният моден форум за фризьорство и грим бе тематично обвързан

...
Престижният моден форум за фризьорство и грим бе тематично обвързан
Коментари Харесай

Ивана и Тита пяха за коафьори в Пловдив


Престижният фешън конгрес за фризьорство и грим бе тематично привързан с естетическите послания на самодейността " Пловдив Европейска столица на културата 2019 ". Пловдивският живописец Васил Стоев сложи началото на рисуването с бои за коса върху 12-метрова Стена на хубостта, рамкирана с 10 признака на Пловдив. В рисуването се включиха топстилисти от Бразилия, Англия, Русия, Италия и България.

Церемонията почетоха редица публични лица, измежду които посланикът на Индонезия Сри Астари Расджид, брачната половинка на италианския дипломат Антонела Ренси, господин Георги Титюков - зам. кмет на Община Пловдив, Д-р Иван Соколов, Главен Директор на Международен Панаир Пловдив, почетни консули. Зрелищно шоу, озаглавено „ Красивата съкровищница на България” показаха топ-стилистите на Christian Of Roma.

В тридневната стратегия бе включен националният конкурс за фризьори, който прави оценка най-сполучливата възстановка на носените от пловдивските дами прически през хилядолетията. За следващ път се организира и народен конкурс за ноктопластика и маникюр с повече от 100 участници. Организирани бяха профилирани образования, демонстративни шоу-програми и семинари, водени от световноизвестни стилисти, презентации на неповторими артикули и техники. Топ-стилистите, които се грижат за впечатляващите прически на моделите, участващи в влиятелния SFW се включиха в българската премиера на сбирката с бои за коса „ Леонардо “ на марката „ Alfaparf “, Милано.

Името на продуктите е определено в чест на гениалната креативна персона Леонардо Да Винчи, от чиято гибел тази година се навършват 500 година Семинарът бе воден от топ-стилиста на Русия Анзор Закутов и българката Зорница Стойчева. По традиция италианския занаятчия Саверио Палма, креативен и артистичен шеф на BES, Милано, обра аплодисментите, представяйки сбирката Ривайвъл, в която пресъздаде облика на дамата от 20-е години до през днешния ден. Редом до него застана българският, механически екип на марката, показан от Christian Of Roma. Гостите и участниците в Италианския фестивал на хубостта и прическата се включиха в незабравими празненства.

Prêt a Porte шоуто показа родните стилисти, които демонстрираха, гении, разнообразни от фризьорските. Гост на обилното празненство бе поп-сензацията Тита, водещ бе именития ПР и благотворител лорд Евгени Минчев, а моделите дефилираха с изящните рокли на Стоян Радичев. В първата празнична вечер бе показана и Академия Christian Of Roma, в която коафьори от целия свят ще обменят опит, обогатявайки специалността. Втората вечер бе отдадена на достоверния български обичай. Повече от 400 гостиха съблюдаваха дрес кода на Балканското празненство, интерпретирайки го с българска шевица в облеклото си. Специален посетител на празненството бе Ивана, а в ролята на водещ се изяви топ-гримьора Борислав Соколов - Бони.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР