Престижните отличия се раздават за 12-а поредна година от Бизнес

...
Престижните отличия се раздават за 12-а поредна година от Бизнес
Коментари Харесай

„Солвей Соди“ спечели наградата PRIMUS INTER PARES по време на дните на Белгия


Престижните оценки се раздават за 12-а поредна година от Бизнес клуб „ Белгия – България – Люксембург “ в партньорство с Посолството на Кралство Белгия

Солвей Соди “ завоюва огромната премия в бизнес състезанието Primus Inter Pares 2021 , който се провежда в границите на обичайните Дни на Белгия 2021 . Престижните оценки се връчват по традиция за 12-а поредна година от Бизнес клуб „ Белгия – България – Люксембург “ в партньорство с Посолството на Кралство Белгия у нас. Поради ограничения за сигурност, свързани с пандемията, за втора година тържествената гала се организира онлайн, на 16 декември 2021 година В блестящата церемония вечер Christmas Toast се включиха посланикът на Кралство Белгия в България Н.П. Фредерик Морис , членове и другари на Бизнес клуб „ Белгия – България – Люксембург “ , а също по този начин и представители на бизнес общността у нас.



В състезанието Primus Inter Pares 2021 на тематика RЕCREATION тази година присъединяване взеха „ Солвей Соди “ , ОББ и Мелексис България “. Участниците в бизнес премиите трябваше да споделят сполучливи практики, свързанис измененията в бизнеса, които пандемията наложи, и нуждата от нови, по-гъвкави модели на работа. Проектите бяха оценени от авторитетно жури в състав: Н.П. Фредерик Морис , дипломат на Кралство Белгия в България, Мила Ненова , шеф на „ Конфиндустрия България “ и Христо Бояджиев , създател на сдружение„ Тук-там “. Голямата премия бе присъдена на eдин oт лидepитe в xимичecĸaтa индycтpия y нac - бeлгийcĸaтa гpyпa „ Солвей Соди “, която в условия на пандемия съумя бързо да даде опция за мобилна работа на своите чиновници, обезпечи съоръжение за хоум офис, организира акция, обвързвана с изгодите от имунизацията против COVID-19, и сътвори лична просветителна платформа и серия тренинги за екипа.

 

В състезанието Primus Inter Pares 2021 „ Мелексис България “ се включи с огромен план за използване на хибридния модел на работа, натрапен от COVID-19. Компанията, която е водач в производството на чипове и датчици за автомобилната промишленост, съумя да преодолее компликациите, свързани с пандемията, и да открие по-голяма съвременна и екологична офис постройка, проектирана по този начин, че чиновниците да се усещат като вкъщи си, с помощта на особено основани пространства за работа в екип и за срещи, а също и пространства за отдих и спорт.

 

ОББ взе участие в авторитетните бизнес награди с план, фокусиран върху отдалечено сключване на контракти за лизинг. Заради смяната в бизнес изискванията и Коронавирус рестриктивните мерки компанията даде опция на своите клиенти да подписват контракти за лизинг цифрово и отдалечено от всяка локация за сигурност и улеснение.

 

Дните на Белгия са обичайно и чакано събитие от представителите на бизнеса в България. Инициативата отразява и насърчава дейните бизнес и културни връзки сред двете страни. Наградата Primus Inter Pares („ Пръв измежду равни “ – лат.), е неизменима част от програмата. Целта ѝ е да отличава водещите компании по избрана годишна тематика, като за 2021 година е определено мотото RЕCREATION.

 

*публикация

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР