Престъпността намалява. Това заяви пред БНТ главният секретар на МВР

...
Престъпността намалява. Това заяви пред БНТ главният секретар на МВР
Коментари Харесай

Главният секретар на МВР притеснен от разхлабването на мерките, безотговорни сме

Престъпността понижава. Това съобщи пред Българска национална телевизия основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов.

Какво ще бъде след изключителното състояние, следва да забележим, акцентира той. Министерство на вътрешните работи е на поста си, безапелационен бе главсекът. Не било елементарно да се открият биячите на журналиста Слави Ангелов. Трудно е да се разкрие поръчителят. Не би трябвало да се поставя клеймо върху футболните агитки. Във всяка агитка има черни овце, сподели Ивайло Иванов.

Всички сме равни пред закона, уточни той във връзка на това, че няма подкрепи върху направилите ПТП със скъпи коли.

Главният секретар уточни, че служителите на реда ще се оправят с позволените разходки в парка. Създадена е организация, с цел да няма скупчване на хора. За реда в парковете ще наблюдават доброволци и охранители, както и служители на реда, които ще се намесват при потребност.

Аз с леко терзание виждам на разхлабването на ограниченията, уточни главсекът. У нас от ден на ден не се съблюдават ограниченията, съгласно него. Хората не престават да са безотговорни, сподели Ивайло Иванов за огромните пътувания. Само в петък Министерство на вътрешните работи е събрало 35 000 заявления.

36 служители на реда са с позитивни проби. Десет са излекуваните служители на реда. /БНТ
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР