"Престъпниците, които избягаха днес от Софийския затвор, са нападнали трима

...
"Престъпниците, които избягаха днес от Софийския затвор, са нападнали трима
Коментари Харесай

Чистачка подгонила двамата бегълци от Софийския затвор

"Престъпниците, които избягаха през днешния ден от Софийския затвор, са нападнали трима чиновници с оръжие ", удостовери на ексклузивен брифинг заместник-министърът на правораздаването Николай Проданов.

Първо пандизчиите са пребили чиновник на СОТ, който инспектирал получените движимости на пандизчиите. След това надзорник, заплашили негов сътрудник с оръжие. Стреляли три пъти, само че не ранили никого, обясниха от министерството на правораздаването. Носили са и нож.



„ Тепърва ще разберем при какви условия е осъществено и чия е отговорността за бягството. Чистачката, която е била на работа по това време, подгонила бегълците в опит да помогне. Назначена е инспекция по случая ", добави заместник-министърът.

Изяснява се по какъв начин е вкарано огнестрелното оръжие, с което наказаните си проправили път към външния свят. Според управляващите има детайл, при който това да е станало при осъществяване на общи мероприятия по предаване на движимости. Една от движимостите е била тв приемник, само че е невероятно посредством него да се вкара оръжието.



„ Упражнена е насила, опасност с огнестрелно оръжие, има реакция от нашите чиновници, за жалост несполучлива. Дали реакцията е съответна ще се види “, продължи Проданов.

"На камерите ясно се вижда, че са бягали. Издирването е почнало незабавно “, добави зам.-министърът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР